Mefkure Haftadayım daha birşey hazırlamadım ayrıca ne koyacağımı da bilmiyorum sanki hep eksikmiş gibi geliyor 😒
Ozlemr Mrvahmt bende 32+6 yım. Ne koyacağıma karar verdim ayırdık valizi yıkadım temizledim. Önümüzde ki hafta içi kendime iç çamaşırı alıcambi o eksiğim kaldı. Ondan sonra hazırlanan hemen
Mrvahmt deletedmom01 nie sezeryan istyorsun canim bende ole istyorum da kendi istegnld mi ole olsun dyorsun
deletedmom01 Mrvahmt Aynenn canımm. Benim için en iyisi bu diye düşünüyorum normalden aşırı korkuyorum ondan dolayı.
Mrvahmt Ozglakdg benle aynisin canim bende insallah baslayacgm kendime kuck valliz bebege. Canta olucak insallah
Mrvahmt Mehtap17 insallah canim ama hcbrsey almadim hastane cikisi haric 😊 korkularim cok almak istmeddim erken
tubatayfun Mrvahmt allah nasip ederse 5 hafta sonra filan herseyimizi hazirlicam simdiden ufak tefek hosuma giden kiyafet tulum filan aldim ama asil alisverisi 5 hafta sonra yapacam
deletedmom01 Mrvahmt özelde mi doğum yapcaksn? Sezeryni nasil disünuyorsun bn belden uyusturmali istiyorum.
Tugbaguns Mrvahmt 32 de hazırladım şimdi 34 bitti sadece biberon emzikleri kaynatıp koymak kaldı birde hastane hediyeliklerini koyucam bitti gitti 😉
deletedmom01 Mrvahmt bende özelde yapıcam cnm.kontrole gittigimde kesin tarih verecek. Sezeryan icin ne kadar ucret istediler peki