Obsesifk Mrvahmt üşengeçlikten sanırım annem gelecek bu hafta sonu gelince beraber hazırlarız heralde
deletedmom01 Mrvahmt 32+4günlük hamileyim daha ne eşyalarini yıkadım nede çantamiz hazır. Kendime bile daha alışveriş yapmadım mayısın başında yapıcaz. Kiyafetleride onumuzdeki haftaicinde yada önümüzdeki haftasonu yıkarım anca.
deletedmom01 Mrvahmt Canta olarak portbebe takiminin çantasi var bide sırt çantası alıcam normal kullanmak için.
RabiaYamur Suan 31 haftalıgım daha hazırlamadımhersryüni yıkayıp ütüledim. Kendi eksiklerimi de aldım lakin sadece lcw de gördügüm atletlerden alıcam içü sünger gibi ince malı cok güzeldi. Onları alınca 32-34 arası hazrlarız zaten
RabiaYamur Mrvahmt biraz da savsaklıyorum aslında. Hazırlarsam dogum korkusu baslıcak çatı muayenesine kadar beklicektim ama nolur nolmaz düsüncesindeyim 🙄
Nazlibicicek 30 hafta civarı hazırladım yıkadım utuledim dolabını hazırladım. bebegime sırt çantası kendime küçük boy valiz hazırladım.
Mrvahmt deletedmom01 nie sezeryan istyorsun canim bende ole istyorum da kendi istegnld mi ole olsun dyorsun
Ozglakdg Mrvahmt Mrb bende an itibariyle 32+6 yım ☺ Herşeyi alındı ama daha çanta hazırlamadım. Bu hafta badana olucak ev oda olsun eşyalarını o zaman yıkayıp ütüleyip yerleştiricem ve çantamı hazırlıcam inş ☺ Bebek için bebek bakım çantamı kendim için ufak bir valiz hazırlıcam sizde başlayın artık ☺
Mrvahmt Ozglakdg benle aynisin canim bende insallah baslayacgm kendime kuck valliz bebege. Canta olucak insallah
ozdenarda Mrvahmt 28 inci haftamda hazrladim 🙈ben sanirim biraz pimpirik bi anne olucam 😊😊suanda da 30+2 deyiz biseyimz kalmadi cok sukur pazarteside odamiz gelicek sonra biticek bi prensesin gelmesini beklicz Allahın izniyle 🤗🤗
Duygukahraman Mrvahmt 35. Haftada yıkama ütüleme kısmını bitirdim ,, çantamızı 37de hazırladım 🤗 40+2 olduk ama hala gelmedi bizimki
Mehtap17 Mrvahmt bence yıkayıp ütülediysen hazırla dursun bi kenarda nolur nolmaz en azından kafan rahat olur ben 33 34 o haftalarda hazırlamıştm yanlış hatırlamıyorsam 😂 ki buna rağmen unutup sonradan eklediklerimde olmuştur ☺ Hayırla sağlıkla kucağna alırsın inşallah canım 😘
Mrvahmt Mehtap17 insallah canim ama hcbrsey almadim hastane cikisi haric 😊 korkularim cok almak istmeddim erken
Sulegorkemakyol Mrvahmt bence kesinlikle hazırla canım ben 27 hafta hazırladıö ve şimdi iki hazırlamışım diyorum erken doğum ihtimalim var 1 haftada 2 sefer hastane yatmak zorunda kaldım korkutmak istemem seni ama her hamilenin erken doğum riski vardır bunuda göz önüne alarak hazır olması gerekiyor ne yazıkki