M_N_R dorukhan_nehirada_moms tabi canim onemli olan saglikli olmasin.Rabbim gonlune gore versin in şe ALLAH🤲🌸💫
M_N_R minik_pandam 16 haftada kesin sonuc belli oluyo.Ama tabi bebişin o anki keyfine bagli))Gosterip gostermemesi☺
minik_pandam M_N_R hmm daha 2 haftamiz var desene o zaman babamiz her kontrolde aoruyor o heycanli ben heycanli bakalom bakalim.
mucizem_benimm M_N_R Doğum tarihi 25.05.1992 Canim en son regl 09.11.2019 du ama 02.12.2019 sa 2gun pembe leke geldi sadece En son regl Kasım ayı mı oluyor bilemedim 🤷♀️🤦♀️
Kiwi12 Ozlemmzenginn tuzlu yemek ödeme işaret kuzum🤣ama bende tuza düşkün olmuştum iyice erkek bizimki🥰
M_N_R mucizem_benimm Evet canim reglin ilk gununden bebegin haftasi hesaplaniyo.Bende cin takviminden bakiyorum.
emine86 Ozlemmzenginn iki hamileliğim de de siyah zeytin limon ve tuzlu yedim ilk oğlum şuan kızımı bekliyorum .oglumda tatlı 6 ay yemedim şuan kızımda herşeyi yiyebiliyorum bence belirtiler üzerine birşeyler almayın
Selver90 Ozlemmzenginn alakasi yok canim ben ilkimde hep eksi yedim bundada ilk canim tatli cekti ilk hamileligimdeki hersey tam tersiydi diye bilirim ama simdi bitane daha oglum olacak insallah.her hamilelik her bebek kendine ozel