04052016mh Ozlemmzenginn vala benim canım çok şerbetli tatlılar yaş pastalar istedi erkeğe hamileyim 😊 halk arasında da ye ekşiyi doğur Ayşe’yi ye tatlıyı doğur Hakkı’yı derler ama ne kadar doğru bilemem 😊😊
Merdgn Ozlemmzenginn Siz bilirsiniz ama çok erken alışveriş için 6.5 ayda falan başladım ben.. ☺️ Ben tatlı delisiyimdir, ilk zamanlar hep tuzlu şeyler istedim.. Sonra tekrar tatlıya döndü gerçi ama erkek bekliyoruz 😊
mucizem_benimm M_N_R Doğum tarihi 25.05.1992 Canim en son regl 09.11.2019 du ama 02.12.2019 sa 2gun pembe leke geldi sadece En son regl Kasım ayı mı oluyor bilemedim 🤷♀️🤦♀️
dorukhan_nehirada_moms M_N_R ayyy tesekkur ederim gostermedi ama dr sanirim biseyinden anladi ki%90 95 kiz dedi ama bn yinede emin olamadim degismez herhalde bundan snr
babysevgi L183 özel hastaneler yapıyor doktorunuz da laboratuvara yönlendirebilir devlet hastaneleri yapmıyor sgk karşılamıyor
dorukhan_nehirada_moms M_N_R pazar 19 olcaz 18+5 suan cnm bide kiz gec gosterirmis hayirlisi tabiki saglikla gelsinler ins
M_N_R dorukhan_nehirada_moms tabi canim onemli olan saglikli olmasin.Rabbim gonlune gore versin in şe ALLAH🤲🌸💫