Ozlemmzenginn Zehra333 adet olmana 10 gün kala olan bir durum bende de oldu vişne çürüğü renginde adetle çok karıştırılır ama max 2 gün sürer çok az olur şuan test yapma cıkmaz 1 hafta sonra test yap kanda da 14 gün gecince cıkıyor
Suna_m Zehra333 benim iki gebeliğimde de yerleşme kanaması oldu tam regl olmam gereken günde, hatta bayaa regl oldum sandım, kahve kırmızı renk, bir tane günlük pedi batıracak kadardı, ama devam etmemişti, test yapınca silik çizgiyi görmüştüm.
yasemin535 Zehra333 Aynı bahsettiğiniz gibi lekelenmem olmuştu benimde. Ayriyeten göğüs hassasiyeti adet ağrısı gibi ağrı ve yorgunluk
Eliftekk Zehra333 adet günümde baya kanamam geldi kıpkırmızı pedin üçte birini dolduracak kadar hemde iki gün öncesinde test yapmıştım ikinci çizgi varla yok arasaydı hatta yok denecek kadar silikti
Mrvaklynr Zehra333 hamileyim benim de daha önce iki kaybım var neler yaşıyorsun çok iyi anlıyorum ve sana en içten dua ediyorum inşallah bu ay hamilesindir ve sağlıkla kucağına alırsın 💜
iremgun Zehra333 ben adet oluyorum sanırım yılladır gün şaşmayan adetim 3 gün önce geliyor. İniallah seninki yerleşme kanamasıdır yarın bize güzel haberler verirsin🙏
Zehra333 iremgun Sanslikedi17 inşallah kızlar adet sancım yok peçeteye kremsi beyaz akıntıyla beraber pembe leke geliyor inşallah oradadır ve sıkı sıkı tutunur
Mamyr Zehra333 Zehra333 ya okadar çok istiyorum ki bikac gündür takip ediyorum nasip eder inşallah allah en hayirlisindan adette olabilirsin ama gebelikte olabilir bendede kimyasal gebelik olduğunda aynı bole oldu kan kırmızı ren ge dönmez insallah
Seherr Zehra333 canım burada boşa zaman kaybediyosun git acile ver kanını kafan rahatlasın niye bekliyosun ki ?? Madem 3 kaybın var riskli gebelik uzmanı bakacak acele etmen gerek senin yerinde olsam 1 dakka durmam hemen kan tahlili yaparım
Zehra333 Seherr defalarca 8 aydır negatif görüyorum canım bide damar zor bulunuyor bende yarın saat uğraşıyorlar netleşsin testte öyle kan vereyim diyorum
sinber Zehra333 bekleme derim 3+2 de öğrendim ve hemen iğneye başladık canım varsa bile kan akışı önemli
corekotu_1 Zehra333 canim valla kanama olayini bilemem her sey olabilir ama o kremsi beyaz dedigin sivi hamileligimin ilk zamanlarinda ozellikle bende de oluyordu.hafifte bulanik gibiydi. hamile degilken hic oyle akintim olmazdi. Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah 🤗