Zehra333 Lavaboya geldim hiç ağrım sancım yok soluk renk 2-3 damlacık kahverengi lekelenme olmuş 3 gün geciktiM sancım yok ama Peçeteye siliyorum gelmiyor krem gibi bi beyazımsı sıvı geliyor yaşayanlar varmı nasıl oluyor yerleşme kanaması acaba
Arinna Zehra333 Bende adet dönemiydi adet olduğumu sandım bir ağrı oldu iki damla koyu kahve lekelenme oldu. Sonra herşey bitti hiç bişey akmadı.
Zehra333 busratunk5 akışına bırakamam 3 kaybım var doktor hamile kaldığından şüphelendiğim an kan ver hemen gel tedavi olacaksın dedi
Anneolmayahasret Zehra333 suphelendigin an test yap diyosun ama uc gun gecmis test yapmiyosun.. bi kan ver sonuca gore hareket edersin
Gizemito Zehra333 Bence hemen gidip kan verin, birkaç postunuza denk geldim haklı olarak baya stres yapıyorsunuz inşallah beklediğiniz sonucu alırsınız bir an önce 🤗
Meriwa Zehra333 canm hamileysen ve lekelenme durumun varsa doktora git yerleşme de olabilir düşük tehliken de olabilir riske atma kendini
sinber Zehra333 bence kan verip kesinleştirmelisin önceki hamileliğimde regle 2 kala aynı anlattığın gibi olmuştu şüphelenip kan vermiştim öyle çıkmıştı inşallah bu sefer vardır
Muberraonur Zehra333 bende de az bişey gelmişti hatta adet görücem diye namazımı da kılamadım sonra baktım hiç bişey gelmedi gecikti bi 10gün bekledim test yaptım pozitifti😊
Anneolmayahasret Zehra333 kan ver canim kandan daha kesin sonu alirsin. Eger oda negatif gelirse adet duzunsizligi icin tedaviye basla bence
YagizAsyaMom Zehra333 3 gün geçtiğine göre özel bitçr hastanenin aciline giidp kan verin ona göre doktorunuza da haber verin böyle stres yaparsanız yoksa bile daha çok gecikecek