Eminemasalduru Unsalinn_Annesii yavrunu sağlıklı bir şekilde çıkacaktır hastanedir onlar küçük savaşçılar 🙏 Rabbim size bağışlasın inşallah 🙏 doğumdan hemen sonra sütünüz geldi mi
Unsalinn_Annesii Eminemasalduru amin inşallah çok teşekkürler ilk 2 gün çok azdı 10 damla anca geliyordu ama gene de bebek için gönderiyordum şuan daha iyi sütüm
Doruk-fatma Unsalinn_Annesii bi ara oldu sonra geçti artık sıcaktanmıdır nedir mayışık bi moddayım hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi inşallah 🙏
elobariselo Unsalinn_Annesii Allahım en kısa zamanda kucağınıza almayı, kokusunu duymayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
miniginannesi1 Unsalinn_Annesii Allah sağlıkla hastaneden evinize getirmenizi nasip etsin canım 🙏 oğluşun çok güçlüymüş sende güçlü ol eminim sonucu çok güzel olucak 🌸
MrvDmrkr Allah yar ve yardımcınız olsun canım inşallah evladın sağlığına kavuşur kucağına alırsın misler gibi 🌺 kavuştuğunuzun haberini de burda paylaşacağın günleri görürüz inşallah🥰
Celestina Unsalinn_Annesii siz ne güzel ne güçlü bir annesiniz 🙏🏻 Miniğinizle sağlıklı güzel günleriniz olsun dilerim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Esmanur0811 Unsalinn_Annesii Okudum ve çok üzüldüm bende suan hamileyim ve nezaman nerde ne olacağımız belli değil bu hayatta rabbim tüm anneleri çocuklarına çocuklarıda ailesine bağışlasın üzülme allah sabır edenlerle birliktedir ❤️🙏🏻💐
Unsalinn_Annesii Esmanur0811 aynen öyle amin Allah razı olsun Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize
Msre Allah sağlıkla evine kucağına getirsin inşallah cnm bebeğimde kist var demiştin ne oldu geçtimi babada bugün ayrıntılı ultrason da kist var dendi bebeğimin beyninde
Unsalinn_Annesii Msre geçti canım kisti 20. haftada öğrendim 25. haftamda gittiğimde geçmişti zaten başka bulgu yoktu doktor geçer demişti merak etme geçecektir Allahın izniyle sağlıkla kavuştursun sizi inşallah