Unsalinn_Annesii Blackkcat canım benim amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun sende sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inşallah Allah izniyle Allah büyük dualarımdasın canım
Blackkcat Unsalinn_Annesii seni unutmıcam ve hep dualarıma katıcam evladına sağlıkla kavuşabilmen için canım💕
[silindi] Unsalinn_Annesii Allahım tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin. Kokusuyla uyuyun inşallah. 😇🥰
Unsalinn_Annesii Blackkcat çok teşekkür ederim gerçekten duygulandım şuan Allah razı olsun sende sağlıkla kavuşursun inşallah canım benimde hep dualarımda olacaksın 🌸
SekerMerve Unsalinn_Annesii tez vakitte sağlıkla alın kucağınıza. Rabbim şafii ismiyle şifa nasip eylesin inşallah. Sen güçlü dur bebeğin de güçlü olur allahın izniyle. Bol bol dua et
Lovelymomandson Unsalinn_Annesii Çok üzülerek okudum ve senle yavrun için dua ettim canım 🌸 en kısa sürede kavuşmanız dileğiyle sen güçlü dur güçlü ol ki bebeğin çok çabuk toparlasın 🙏🏻
Unsalinn_Annesii Lovelymomandson çok teşekkür ederim Allah razı olsun güçlü durmaktan başka çarem yok Rabbime sığındım mucizesini bekliyorum Allahın izniyle
Ilke1 Unsalinn_Annesii rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmayı nasip eder canım. Yani yapicak birşey yok doğum zamanı bizim elimizde olan birşey değil o yüzden sende moralini yüksek tut ve bol bol sütünü sagip yavruna gönder
Prenses1anne Unsalinn_Annesii Allah tez zamanda sağlıcakla kavuştursun yavruna çok zor bir durumdur tahmin bile edemem inşAllah hemencecik toparlanır küçük bey 👶😊💗 kaç kilo doğdu acaba sorabilirmiyim