Gizemito Gulay_58 Ne bileyim valla kafama takılıyor 🤦🏻♀️ Zaten sezaryen istiyorum Allah izin verirse de yine de sağlıkla ilgili bir sıkıntı olmasın da 🤗 Şu an 24+4 🤩
derinozkaya Gulay_58 akreple başağa girenler icin birsey diyemeyecegim tabi 😹 ama terazi olarak aileme cok düşkünüm daha ne olsun 🥰
derinozkaya Yasmnguull kız bebişler erken geldi bu sene bende kız bekledigim icin korkuyroum 😬erkeklerimiz içerde mutlu oldugu icin zor cıkıyor 😹 bakalım dogum günlerini kendileri seçicek 🥰
derinozkaya Gulay_58 ay ne güzel benim eşimde akrep tam bir baş belası sıcak ekmeğe yüzü gülmez zorunda kalmadıkca ailesiyle konusmaz cins bir akrep 🤣
Aselmomy Ne kadar tatlı annelersiniz baksanıza hepimizin ayrı bi agrısı var ama evladımız için katlanıyoruz sırf sağlıkla gelsin diye ❤️Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah…
Zeyfeh Yasmnguull bnde 9 ekim faln dogumum ama erkenmi yada dahamı gec gelir bilemem onlar karar vercek😊
Duduars Gulay_58 24+1 benden önce giden bi göbüs kas ve bel agrisi rahat hareket edip uyku pozisyonu ve almış başini giden kilo dısında iyiyiz 😁 Ama hepsine çok şükur 3 sene bekledim bunlari yaşamayi
Senaanurr Sizlerinde içine aniden bir daralma kötü hissetme geliyor mu 😕 içim hüzünleniyor birden sonra geçiyor ailem başka şehirde gün içinde de eşim işte olduğu için yalnızım acaba ondan mı oluyor ☹️
ipekayan Ben terazi burcuyum kısmet olursa bebekte Ekim’de doğacak 😍 Ama henüz ismi yok erkek ismi öneriniz var mı acaba ☺️