Gulay_58 Gizemito maşallah maşallah kilolu çocuk kolay doğarmış benim kayınvalidem öyle der😀 Kaç haftalıksınız
Gizemito Gulay_58 Ne bileyim valla kafama takılıyor 🤦🏻♀️ Zaten sezaryen istiyorum Allah izin verirse de yine de sağlıkla ilgili bir sıkıntı olmasın da 🤗 Şu an 24+4 🤩
El_Ebruli Gulay_58 yemedim aslında ya normal gibi geldi bana yediğim tuz miktarı, nasıl gider acaba bu ödem ☹️ daha bu haftada ödem olduysa sonları bilemiyorum
zeome içim volkan gibi yanıyor sürekli sırtım agrıyor başka derdim gaz sancılarım oluyor sıcaktan bunalıyorum hepsi bu kadarcık😊
Gulay_58 Mom72727 benimde bi ara yürüyünce kasık krampları oluyodu magnezyum verdi ama 2 kere içtim bıraktım olmuyo artık. Onun yerine maden suyu içiyorum her gün hem magnezyum ve birçok mineral içeriyor hemde midemi rahatlatıyo gastritim var
Mom72727 Gulay_58 kuzum hamilelikten öncede su niyetine içiyordum günde 2 tane 🤷🏻♀️ fayda etmiyor pek. Evde de peşinden koşturan 2 yaşında kızım var onunda ekstrası oluyor bu dönemde
demioz Yasmnguull doktorum magnezyum yazdı kullanıyorum ama bacağımdaki ağrılar devam ediyor taban yanmasına da yapacak bişey yok sanırım /:
Yasmnguull demioz bana da yazdı 1 kere içtim başlayacagım bugunden itibaren dayanamıyorum artık sıcakta zaten çekilmiyor dizimden aşağısı kemiklerime kadar sızlıyor🙄🙄🙄😢
Gulay_58 Yasemiinn geceleri bende yatamıyorum arada bel kasık ağrıları oluyomuş zaten normal bi durum
derinozkaya Gulay_58 ağustos annesiyim 🥰 ama kendim ekim dogumlu oldugum icin geldim terazi burcu anneleri cok sanslısınız! 😹
Yasmnguull derinozkaya bana doğum tarihini 10 ekim dedi bende Eylül doğumluyum ve eylülün sonunda bari doğursam diyorum 😂😂
derinozkaya Gulay_58 akreple başağa girenler icin birsey diyemeyecegim tabi 😹 ama terazi olarak aileme cok düşkünüm daha ne olsun 🥰
Gunsss 25+5 teyim bende, il haftadır iştahım açıldı ayaklarımın altı ve avuç içlerim yanıyor. Hafiften şişlikler de başladı. Onun dışında rahatım çok şükür 🙏
derinozkaya Yasmnguull kız bebişler erken geldi bu sene bende kız bekledigim icin korkuyroum 😬erkeklerimiz içerde mutlu oldugu icin zor cıkıyor 😹 bakalım dogum günlerini kendileri seçicek 🥰
Zeyfeh Yasmnguull bnde 9 ekim faln dogumum ama erkenmi yada dahamı gec gelir bilemem onlar karar vercek😊