EdanurZ Busraveminisi1 mühendisinoğlu trendyol seçimlerinde vardı sanki görmüştüm bi bak istersen canım
Cancan32 10+6 olduk bızde😍27 nısan sat ayın 22sı gıbı gıdıcem ıns kontrole. 3.bebişimm inş hayırla gelır
ElifEymenHakan tbmn ben test yaptırmanızı önermem inanın insanin morali bozukyor bazen yüksek sonuç çıkıp sağ saglim doğa çocuklar var o stresi yaşamaya degmsz sonucda down sendromu olsa bile k bizim evladımız testlerin sonucu yanlış çıkabiliyor oğlumda da yaptırmadım şimdiki gebeligimdede yaptirmiyorim herşey kader kısmet
Tgcvtnsvr Camurcu çıkıntısı var erkek gibi duruyor dedi ama net olarak 16 haftayı bekleyelim dedi canım
Deletedmom54 Kızlar en son 7 haftalık gitmiş kontrole ve kalp atışını duymuştum Şimdi 13 haftalık olacağım perşembe günü kotrolumuz var çok heyecanliyim Dua edin her şey yolunda olsun 5 hafta nasıl sabrettim hala bilemiyorum
Busraveminisi1 Deletedmom54 her şey gönlünce olsun inşallah canım sağlıkla hayırlı haberlerle git gel bende 7. Haftadaki kontrolden sonra 12. Haftada gitmiştim bir daha aradaki farkı ve büyüyüp hareketlenmesini görünce şok olabilirsin 😅
Busraveminisi1 Deletedmom54 güzel tatlı heyecanlar cinsiyeti de bir yokla bakalım diyecekmi doktor kimisi çözüyor erken ikili test yaptıracak mısın ?bende 4 ağustosta gidicem 16 haftalık olacak cinsiyeti öğrenicez inşallah 😍😍
Deletedmom54 Zeynepemre Evet yapacağız ikili test Bakalım eğer görürse söyler ama sanki çok erken henüz göremez gibi de geliyor
Duyguscuk Geçen hafta 12+3 te ikili testimizi yaptırdık. Bugun itibariyle 13+2 olduk. Cinsiyet belli değil. Tam 17 haftalık olduğumuzda randevumuz var, gösterirse öğrenicez inşallah :)