ikizkelebeklerim06 Busraveminisi1 ben yanlis mi hesapladım o zaman yaa 🙄🙄 benim 5 Nisan son adet tarihim
Zekiye_79 Melike_16 merhaba ben uygulamaya göre bugün 14 haftalık oldun ama ultrasona göre 13 hafta iki Günlük hamileyim doğum Ocak ayına denk geliyor Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
EdanurZ Busraveminisi1 canım bende ara ara karnımda hafif kaşıntılar oluyo bende acaba karnım büyümeye mi hazırlanıyo diye düşünüyorum 🤔 bilemiyorum
Busraveminisi1 EdanurZ muhtemelen kuzum karın kaşıntısı başladıysa büyüyor demek ki kremlere başladın mı 😅🙈
EdanurZ Busraveminisi1 bazıları naptıysam çatladım diyo o yüzden kremlere çok inanamıyorum ben çatlarsak da çatlayalım yapcak bişe yok kolay değil can taşıyoruz 🥰
Busraveminisi1 EdanurZ orası öyle tabi canım birazda vücudunu tanımakla ilgili benim vücudum elverişli çatlamaya hamilelik öncesi de bacaklarım hep çatlardı şimdi de olacaktır kullandığım kremler vardı geçiren ama daha az kimyevi ürün içerikli arıyorum şuan🥰
Mommy2b Ben mustelanın ürünlerine başladım karnım ve göğüslerim çatlamadan en katkısız o gözüküyor gündüz çatlak Kremini sürüyorum gece yatmadan önce çatlak önleyici yağını bakalım göreceğiz ne kadar işe yaradığını. Busraveminisi1
Mommy2b Busraveminisi1 tansiyon veya şekerle alakalı olabilir mi acaba yada karaciğeri zorlayan bişeyler mi tükettiniz acaba
Busraveminisi1 Mommy2b tansiyonum düşük şeker de yok yeni tahlil yapıldı beslenme içinde listem var onaylı gariptir çözemiyorum 😔
Tgcvtnsvr Camurcu çıkıntısı var erkek gibi duruyor dedi ama net olarak 16 haftayı bekleyelim dedi canım
Fevziyeakdemir Melike_16 merhabalar ☺️ Ben 11 haftalık oldum kontrolüm dört gün sonra ikili tarama testini o zaman yapar sanırım doktor. Belirtilerim yavaş yavaş azalmaya başladı çok şükür halsizlik yorgunluk vs. Ama mide bulantım hala devam ediyor
Busraveminisi1 ikizkelebeklerim06 bilemedim ki canım benden önce gebelik oluşmuş olmalı sende 9 gün var aramızda son adet tarihi 🤔
EdanurZ Busraveminisi1 mühendisinoğlu trendyol seçimlerinde vardı sanki görmüştüm bi bak istersen canım