prensmusta Turkoglu Evet öyle bi kanama olabilir,insanı çok korkutuyor hertürlü kan görmek,bende ağlaya ağlaya acile gittim,bebişi iyi görünce rahatladım ama rabbim yaşatmasın kimseye böyle korkular 🤲🐣
Turkoglu prensmusta bende çok korkmuştum. Ama çok şükür şu an 36+5 iz gelcek artık oğluşum hayırlısıyla inşallah🤗
Sanslikedi17 Nurrrr-00 arada bir geliyor ama o da olur artık napalım şu 12hafta sağ salim geçsin bir güzelce yerleşsinler bence her şey güzel olacak 🎉🎊
Nurrrr-00 Sanslikedi17 ay inşallaj ya 🙏🏼 Ne kadar da bir kontrole gidiyosun ? Ve ilaçlarını kullanıyomusun hala canmm
Sanslikedi17 Nurrrr-00 ilaç kullanıyorum fitil olarak gece yatmadan önce alıyorum. En son gecen çarşamba gittim 16 temmuzda gel dedi çok var korkuyorum. 5.haftadan beri kanamam olduğu için hep sık sık gitmiştim bu uzun gelecek.
Nurrrr-00 Sanslikedi17 çok geç dememiş mi diğer randevuyu ya ? Önceden de gidebilirsin merak ediyosun sonuçta canm. Bnde bu durumda sık gitmek istyrm 😞
Sanslikedi17 Nurrrr-00 yani geç söyledi aslında ama bilmiyorum ya devlete gidiyorum ilgisiz geliyor özele gittim çok para gözler bıktım bu işlerden. Bir yıldır hastanelerde geçiyor ömrüm.
Nurrrr-00 Sanslikedi17 orta halli bir özel bulabilirsin belki canm ya. Devletin çoğu maalesef ilgisiz
Sanslikedi17 Nurrrr-00 burda bitane özel hastane var ve çok pis arkadaşımı sezeryan doğumda göbeğini kapatmadan önce yere düşürdüler. özel kliniği olanlar da 2 saat uzaklıktaki bi ilçede doğum yaptırıyorlar. 🤷♀️ Devlet en iyisi kalıyor
Nurrrr-00 Sanslikedi17 hımm doğru şartlar oysa yapacak bşy yok. Sen içini ferah tut kanaman çok azalmış her gün gelmiyomuş. Çok şükür bol dua lazım. Allah ne isterse o olacak canm. İnşallah iyi olacaz ❤️🙏🏼
Nurrrr-00 Turkoglu oyyy maşallahhhh. Senin de çok fazla kırmızı kanaman oldu canm ? Bi de kese dışındamıydı kanaman
prensmusta Turkoglu ooo maşallah siz çok büyümüşsünüz,biz daha 14haftalığız🤗 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🐣🤩
Turkoglu Nurrrr-00 çamaşırımda bildiğin adet kanı vardı keseyle alakası yokmuş ama kanamanın. Rahim ağzında olan kan boşalmış bebekle de kesesiylede ilgili sıkıntı yoktu.