Nurrrr-00 Bebek-geliyor anladım canm. Seninkiyle benm ki çok farklı şeyler şimdi anladım. Allah çocuklarımlza sağlık versn inşallah ❤️🙏🏼
Newmoon Nurrrr-00 peçeteyle silince hafif pembe olarak geliyo canım yoğun bi kanamam yok şu an şükür dinleniyorum
Newmoon Bebek-geliyor evet daha önce kutunun yarısını ağızdan aldım ama felaket yan etki yapınca fitil olarak kullanmaya başlamıştım bu sefer de fitil olarak kullanıcam
Nurrrr-00 Newmoon fitil evet daha iyi bnde fitil alıyorum. Bel de ağrın var mı şuan. Benm bazen ağrıyo bazen batıyo gibi
Newmoon Nurrrr-00 ara ara oluyo canım bel ağrım yatıp dinlenmek bol bol su içmek lazım şu dönemde sanırım doktorum öyle söyledi
Sanslikedi17 Nurrrr-00 bebek sağlıklı mıydı dün gittiğinizde eğer öyleyse bir sorun yoktur bel ağrısıda hamilelikte normal. Sizde benim hibi kanamalar yaşıyorsunuz gecen haftada olmuştu sanırım isimden htırladım. inşallah geçer
Nurrrr-00 Sanslikedi17 evet 2 kere oldu biri kahverengiydi ikincisi kırmızıydı ve fazlaydı 🙁 bebek iyiydi çok şükür. Sen de mi hala kanama yaşıyosun canmm
Sanslikedi17 Nurrrr-00 kanamam geçti bazen çok hafif kahverengi geliyor o kadar ama iyi gidiyor sadece tedirginim işte ya bişey olduysa diye o da analık
Sanslikedi17 Nurrrr-00 8+4 zor geçiyor biraz pıhtılamada var bende çok halsizim iki büklüm yürüyorum yürürken bile😥 hem iğneler hem progestan fazla geliyor sanki. Sanada başlamışmıydı doktorun progestan
Turkoglu prensmusta rahim ağzında kalan kan oluyormuş bazısında oda boşalmış olabiliyormuş bende öle olmuştu. İşyerimde stres yaşadığım bi gündü 8 haftalıktım çamaşırımda kan vardı korktum ama bebekte bende iiydik kesede iiydi. Yinede istirahat verip düşük ilacı başlatmıştı doktorum
prensmusta Turkoglu Evet öyle bi kanama olabilir,insanı çok korkutuyor hertürlü kan görmek,bende ağlaya ağlaya acile gittim,bebişi iyi görünce rahatladım ama rabbim yaşatmasın kimseye böyle korkular 🤲🐣
Nurrrr-00 Sanslikedi17 şart değil dedi progestan fitili ama ben kullanmak istedim. Günde 3 kez kullanıyorum. Haftada bir de iğneye başlattı. Bnde 9+3 üm yakınkz birbirimize ❤️ Allah yavrularımızı korusun gerçekten zor bişey. Bnmde az az çok şükür ki buna da devam ediyo kanamam
Sanslikedi17 Nurrrr-00 evet canım rabbim korusun bebişlerimizi . kanama azsa sıkıntı yok geçen hafta kırmızı geldi gittim kalbi atıyordu kanama alanıda kaybolmuştu çok şükür seninde öyle kaybolmuştur yavaş yavaş
MaviMasal Nurrrr-00 yok kanamam ama kendimi yormuyorum hiç bir şekilde bütün işimi annem ve eşim yapıyor ondan kaynaklıda olabilir ☺️ Ve evet öğrendim ikili testte kendim gördüm zaten erkek olduğunu 😂 iki gün sonra doktorum söyledi erkek diye
Nurrrr-00 MaviMasal insan korkuyor demi 😞 bnmde inşallah bir an önce kesilir. Kaçıncı hafta öğrendiniz cinsiyeti.