MyLittleHeart Arkadaşlar tuzla devlet hastanesine giden memnun kalan veya doğum yapan varmı nasıl bir hastane bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
zeyzey95 MyLittleHeart ben gittim canım iki doktora Osman sertaç sade var ondan memnun kaldım odaları falan bilmiyorum özele devam ediyorum ama araştırdığım kadarıyla odalar özel gibiymiş duş falan varmış ve çok dolu olmadığı için iki kişilik odalarda tek kişi oluyomuş
Yeliz06 MyLittleHeart Tuzla devlette Hulusi Levent ve Vural Yörükoglu tavsiye ederim. Hulusi Levent kartal dayken birkaç kez gittim çok övüyorlardi gelen hastalar. Şuan kaynarca yüzyıl hastanesine Serap simavliya gidiyorum. 165 tl muaynesi Tuzla karta %15 indirim var 143 tl ye geliyor. Doğum yeni öğrendik zorunlu sezeryan benim 3650 tl dediler Tuzla karta %10 indirim varmış. İsteğe bağlı sezeryan 5000 normal doğum 3100 demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam
SilaTR MyLittleHeart aynen 😁😂 odaları özel hastane gibiymiş bide doktorlardan hulusi leventi çok öneriyorlar
MyLittleHeart zeyzey95 bende özele gidiyorum da devlete gitmeye biraz çekiniyorum davranışları falan pek iyi olmuyor bu hastaneyi yeni duydum bende
MyLittleHeart SilaTR erkek doktordan çekiniyorum utanıyorum çok utangaç bir insanım erkekte doğum yapmak beni strese sokuyor malesef 🤷☹️
SilaTR MyLittleHeart devlete gideceksen erkek olmasına takılma bence doğum esnasında asistanları başına dikip eğitimde verebilirler 😣😣
MyLittleHeart SilaTR ay sorma bu pandemiden iyice arttırdılar valla muayene ücretleri bile uçmuş durumda
NurseB Tuzla devlette bebek hemşiresi olarak çalıştım bir dönem. Hastane yeni olduğu için doğumhanesi odaları vs özel hastane gibi çok güzel. Ama doğumhane, doğum ekibi, yenidoğan ekibi vs malesef henüz oturmuş değil tavsiye etmem…