Ceylani2020 28 haftada test yaptılar nefatif çıkaması gerekiyor cnm hemencecik iğne yapıyorlar sana ben özelde yaptırmıştım sadece muane ücreti verdim iğneyi devlet karşılıyor cnm☺️

Ceylani2020 geçtiğimiz hafta çok silik pembe bir leke geldi onun üstüne yaptırdım 16. Haftamdaydım dr gerek yok ama madem yapalım dedi çarşamba sonuç göstermem gerekirse iğnem erkenden vurulacak özele gdiyorum test çok pahalı değil sanırım tsh t3 t4 ve kan uyışmazlığı için 63 lira ödedim önceki gittiğimden diğer üçüne 41 gibi bişey ödemiştim 20 küsür ediyor

Ceylani2020 cnm bnde de var kan uyuşmazlığı 2018 de dogum yaptim 28. Haftada yaptılar devlette yaptirdim suan 7 günlük oglum var ayni sekilde 28. Haftada hamileykn yaptirdim devlette 37 haftalikkn kanamam olduğu icin devlette tekrar yaptirdilar dogum yaptim oglum kan grubu (+)olduğu icin tekrar yapildi devlette bana kisacasi ilk hamilelikte 1 kez 2. Hamileligimde 3 kez yapıldı devlet karşıladı hepsini

Ceylani2020 ayrica test yaptırmadım bn gittigim hastanede gebe izlemde kan grublarimizi soruyolardi esim ve bnm bnm (-)oldugunu esimin ise (+) oldugunu söyledim uyusmazlik var dediler test istemediler yani

Kevserr42 anladım çok teşekkür ederim peki 28.hafta derken başındamı yoksa 28. Haftayı tamamlayıp bitirince mi yapıldı?

Ceylani2020 28 . Haftanin içinde cnm basinda da oluyo sonuna dogruda hatta bn 28 . Hafta basinda gidememistim 2. Gebeligimde son gün gittim doktorum öncelikli olarak yaptirtmisti bana

Ceylani2020 7.haftamda yerleşme kanaması oldu. Bunu üzerine olmustum iğne. Ama tekrar olacağım doktorum söylediğinde.Ozelde yaptırdım ben kendi hastanemde.

Kevserr42 Amin inşallah çok teşekkürler. Sizinde gözünüzaydın Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah.😊