Pelin55 Belmaaa logusa şerbetini hangisinden aldiniz mavi olan ile kirmizi olan arasinda tad degisikligi var mı
kedilervekaranfil Belmaaa Hacışerif güzeldir yaptırmadım ama birçok bebenin çikolatasını yedim 😄 Bu sıcaklarda çikolatanın pek iyi bir tercih olduğunu sanmıyorum, dolaptan servis edilecekse neyse de
Naylonbranda El_Ebruli haciserif kalitelidir canım ben bebek çikolatası degil ama diğer ürünlerinden ara ara alıyorum
Naylonbranda Belmaaa lohusa şerbetini renkli mi aldın pembe bide mavi rengi var di yanlış hatırlamıyorsam
El_Ebruli Belmaaa bende hacı şerife karar verdim son olarak, çok memnuniyet var, tatlısını yemiştim ben daha çok ama çikolatası da müthiş olur eminim😍
El_Ebruli Belmaaa internette baktım şuan 500 gramlık lohusa şekeri var, bu ne kadar şerbete yetti sende canım
inciiim El_Ebruli canım açıklamasında 500 gr şeker 2,5 lt su için diyor sabah bende sipariş verdim bakalım
inciiim Belmaaa 5 lt ye 500 gr mı yaptınız canım 👍🏻Tadı nasıl ? bide kaynattınız mı yoksa direk soğuk su da ediyor mu canım?
Belmaaa inciiim evet aynen öyle yaptık. Kaynatıyorsun canım sanırım 1 kilo da şeker yazıyordu ama ben daha az koy dedim anneme çok baymasın diye