iyimserr Yelda15 valla bilmiyorum gittm ulturason ile baktı klomen verdi 1 ay kullan adetin bi gun bile gecse gel dedi gittim hamileymisim 🤭
Gulay_agayeva Yelda15 insallah canim Allah herkesi sevindirsin olmayan her kese nasip etsin dualarım hep sizinle
Nagihan88 Yelda15 hep dua ediyorum cünkü nasil bi hasret oldugunu iyi biliyorum en kisa zamanda rabbim nasip etsin
Dorothy Happykariner geceleri her seyi cok golgeli gormeye basladim dalga dalga yani. Prospektusde yaziyor 100 kisiden 1inde gorulen bir yan etkiymis🤷
TunarinAnnesi Gulay_agayeva baci salam men 5 gün femara içdim bugün aybaşin 10 gündü menapur iyne vur dedi hekim sence geç deyil. 10 gün iyneye sen bu müalice ile hamile qaldin ?
Gulay_agayeva TunarinAnnesi salam canim mende ele qalmisdim ama men 8 gude baslamisdim menapura mende falekul gec yetisirdi deye
TunarinAnnesi Gulay_agayeva baci mende bugün 10 gün idi gördük Femara büyütmedi deye bugün Menapur vurduq İnşAllah xeyiri düşer olmasa gelen ay aşilama eliyecik , baci sen nede dene vurmuşdun menapur mene hekim 3 dene vur bes eder dedi
Gulay_agayeva TunarinAnnesi canim femarani men 5 gun icirem cunki endametriyani nazildir o sen cox icmisen endametriyan nece idi?
Cngul Gulay_agayeva canım benimde ince rahim duvari kalamazsin diyorlar stresten hormonlarim tavan yaptı iyice bozuldu herşey doktor ilacı felan yok dedi o yüzden stres yaptım ama burda okudum ilaçla kalınlaşmış seninki ben başka doktora gitmeliyim galiba şuan herşeyim yukseldi
Gulay_agayeva Cngul ben ilac kullaniyorum yumurta buyumesi icin o ilac inceltiyor onun icin doktor ilac veriyor sonra kalinlasiyor 1.
Cngul Gulay_agayeva benim yumurtamda sorun yokmuş bir kurtaj oldum sonra rahim duvari ince kalmış diyorlar
Gulay_agayeva TunarinAnnesi menapur cox guclu iynedi men onla ekiz olmusdu dusuk etdiyim hamileliyimde