mucizekese Sedos5066 2 gun once 4542 ydi bugun vaktim yoktu tahlil yaptiramadim ama yarin yaptircam yeniden
Sedos5066 mucizekese inşallah benim de 2000 yakın çıkar 978 2 katı olması lazım şehir dışına da çıkacak doktor gidebilirsin birşey olmaz dedi ama yine de tedirginim
mucizekese Sedos5066 insallah cikat stres yapma rahat ol dua et hep.. benimde sehir dışına cikmam gerekiyordu doktor izin vermedi kesinlikle tavsiye etmiyorum mümkünse cikma dedi bende iptal ettim
Sedos5066 mucizekese beta hcg 2613 cıkmış şükür şuan yola çıktık inşallah bisey olmaz sizde dua eder misiniz?
Sedos5066 Ben rahimden jel,gobekten iğne,coraspirin, inofolic kullaniyorum skinti olmaz dedi 4 saatlik yol sadece molada yurumen lazım
Gul_20 Sedos5066 aynı şeyleri bende uyguluyorum , sadece inofolic kullanmaya bıraktım çok pahalı oldu çünkü , onun yerine farklı folik kullanıyorum 😍
Sedos5066 Sibella08 pazartesi günü de bana gel dedi inşallah pazartesi günü de ben görürüm rabbimin izniyle 🙏
Yeni13 Melekanne2606 canım bende pazartesi yaptırdım 5300 çıktı bugün kontrole gittim keseyide bebeğide gördüm çok şükür
Gul_20 Sedos5066 aynen öyle , ama inşallah geçecek bunlar sonu güzel olsun , sizde pazartesi günü mü gideceksiniz kontrole ☺️