Selcanozr Secil_caglar ah ne cok isterdim tek yumurta ikiz kızlarımın doğum hikayesini buraya dizmeyi doğal yolla kaldım ama hep riskliydi aselim hic kilo alamadı en son aralarında 1 ay fark oldu karnımda melek olmuş bilemedim 10 gün durdum gece ağrım başladı sabah doğum yaptım aselim 645 gram Asyam 1480 gram doğdu küveze alındı hemen 29 haftalık dık iyi değildi kuzum hiç sıktınısı yoktu ama sanırsam kardeşinden etkilendi böbrekleri kötüydü idrar yapamadı 1 hafta dayandı inşallah Bi gün hayırlısıyla bende buraya yazarım doğum hikayemi yaş 20 yaşadıklarımla içim çürüdü Allah sabır edenlerle beraberdir 🥰
Ummugul_17 Selcanozr allah sabırlar versin benim çift yumurta su an 29.hafta doldu 1.200 gram civarilar kızımın ismini de asel koymayi planlıyorum erkek olanda Arel sağlıcakla insallah
Secil_caglar Selcanozr 😞 kuzun başın sağolsun Allah sabırlar versin rabbim sana kucak dolusu yavrular versin inşallh 🤲🏻 Yaşın çok gençmiş gerçekten tekrarı nasip olsun inşallah ❤️
ecembugra53 Secil_caglar hakkım helal olsun canım Allah analı babalı büyütsün inş canım 😊😍🤲🏻🧿 MAŞALLAHH diyelim darısı basıma Artık
Ummugul_17 Secil_caglar nasıl heyecanla okudum yazdıklarınızı benimde ikiz gebeliğim var 29 . Haftayı doldurdum Ankara da yasiyorum bende Medicana ya gidiyorum Ayşe hanım takip ediyor ,insallah bende bulurum 35, haftaları kuzucuklarima sağlıcakla kavuşurum 🥰✨🌺
Secil_caglar Nmeric hayırlı doğumlar diliyorum canım 🥰 ben iki ayrı beşik aldım büyüyebilenlerden ilk günden beri kendi odalarında beşiklerinde yatırıyorum bende onların yanında kalıyorum. İyiki öyle yapmışım Derin çok sesli uyuyor hareketli baya dereni şimdiden sesiyle kaldırıyor aynı beşikte düşünemiyorum onları 😁 birde reflü yatağı almıştım bence herkes almalı zaten tek beşiğe iki yatak sığmazdı. Bebek arabası henüz almadık