cdirge Mamayoyo’dan aldım yumuşacık çok beğendim, daha önce instagram’dan minihicollection diye bir yerden de almıştım ama onlar bana sert geldi.
Arinna Ayb-izmir lcw trendyol ve ınstagram dan yaptırdım ben kullanıyorum çok memnunum. Müslin en gerekli şey
elifhd Ayb-izmir instagramda intaşlar kumaş var ben ordan aldım arkadaşım dikti hazırlara göre çok daha kaliteli ama tabi diktirme olayı var uğraşmak isterseniz kesinlikle tavsiye ederim
Ayb-izmir BusraDevlet83 hangi marka aldınız trendyol çok kolayıma gelir hem kargoları da hızlı bu dönemde bir çok şeyi oradan aldım
BusraDevlet83 Ayb-izmir Valla marka hatirlamiyorum ama bu desen ve bu tipte. https://imgyukle.com/i/ClcHUe
Mahbuss Ayb-izmir ben parça kumaş satan sayfalardan aldım çok güzel sadece etrafını katlayıp dikiceksin o kadar Alışveriş sayfalarında 30 - 50 arası satıyorlar ben 10 yada 15 TL’ye almıştım
sdadcr Ayb-izmir trendyoldan aldım caline baby, bebemod kumaşları çok güzel yumuşacık 😊özellikle caline baby nin 4 katlı muslini var ben ağustosta doğum yapıcam o yüzden ne kalın ne ince olsun istedim çok memnun kaldım dilerseniz bakabilirsiniz☺️