2bebelianne__ Ayb-izmir ben lc waikikiden aldım 2 tane 26 lıraydı kumaşı da yeri de çok güzel internetten de getırtebılırsın
nidarcn Ayb-izmir e bebek ve lc wakikiden almistim tavsiye ederim İnternet sitetisinde fiyatları daha uygun
Bahartesi MamaYoyo 1 adet 4 Katlı , 2 adet Tek katlı CalineBaby 1 adet 4 Katlı MilkwayStudio 1 adet Tek Katlı aldım. Ben kalitelerini desen ve renklerini çok beğendim.
Medusafer Ayb-izmir ben 2 tane trendyoldan caline baby markasından aldım 120×120 ebatında 2 tane de ınstagramdan miucollection sayfasından aldım 100×100 ebatında hepsini yıkadım ütülerim herhangi bir sorun yaşamadım sertlesme filan olmadı
Dmlyldz Ayb-izmir ben e-bebekten verdim sipariş canım sende öyle yap. Daha önce 1 tane almıştım ama başka yoktu mağazada koronodan dolayı kalmamıştı. Şimdi de internet sitesinden 3 tane daha verdim.
emine-lina fosforlukalem kesinlikle katılıyorum 3 adet müslin 25 liraya geldi bana teyzemde kenarlarına tığbattı yapıyor şimdi miss gibi olur 😊
Alvvv Ayb-izmir e bebekten de aldım lcw den de english home dan da ama yapısını en çok lcw ninkini sevdim