İkiz gebelik geçiren anneler bebeğinizin ense kalinliklarina bakıldımi acaba nasıl çıktı bu ay içinde bende hastaneye gdecegim bı yandan da kötü çıkar diye korkuyorum sizlerinki nasıldı acaba
İkiz gebelik ( ense kalınlığı)
Ikiz gebeelikte down sendromu orani yok denecek kadar az diye bir yazi okudum. Cok cok dusuk bir ihtimalmis.
Yokmu cevaplayacak olan acaba🙄
Elif1613 ben de gittim ense kalınlığı için ölçümü yaptı olumsuz bı şey söylemedi içini ferah tut kaç haftalıklar benimkiler 11+5
ikizkelebeklerim06 bu pazar 11 olacak canım inşallah 10+2 deyim
Elif1613 canım, benim bebişler de 15 haftalık. 3 hafta önce gittik biz de ultrasona ense kalınlığı için. Ben de senin gibiydim ayy bişi çıkıcak mı edicek mi diye. Doktor ikisine de bakıp çok sağlıklılar diyince dünyalar benim oldu ☺️ Sen de stres yapma. Gayet sağlıklılardır endişe etme canım ☺️
ikizannesi2985 inşallah canım ya dua et lütfen iste annelik insan endişeleniyor ne bileyim
Bende ikiz hamileyim ense kalınlığı iyi demişti doktor şimdi 26+2 olduk elhamdülillah 🤲🏻🥰🐣🐣
Elif1613 tabiki de canım çok haklısın. İçini ferah tut, dua et bol bol. Bişeycik çıkmaz Allah ın izniyle☺️