İkiz gebelik geçiren anneler bebeğinizin ense kalinliklarina bakıldımi acaba nasıl çıktı bu ay içinde bende hastaneye gdecegim bı yandan da kötü çıkar diye korkuyorum sizlerinki nasıldı acaba

Ikiz gebeelikte down sendromu orani yok denecek kadar az diye bir yazi okudum. Cok cok dusuk bir ihtimalmis.

mrvky34 ay çok sağolasın canım 😊 inşallah ya sağlıklı olsun bebeklerim cümlenin ki ile beraber

Yokmu cevaplayacak olan acaba🙄

Elif1613 bir sorun çıkmadı normalde herşey ikizlerde risk çok düşük oluyor zaten o yüzden hiç kafana takma iyi düşün 🤗

Mevoo çok sağol cnm benim bebeklerimde iyidir inşallah

Elif1613 ben de gittim ense kalınlığı için ölçümü yaptı olumsuz bı şey söylemedi içini ferah tut kaç haftalıklar benimkiler 11+5

Elif1613 canım, benim bebişler de 15 haftalık. 3 hafta önce gittik biz de ultrasona ense kalınlığı için. Ben de senin gibiydim ayy bişi çıkıcak mı edicek mi diye. Doktor ikisine de bakıp çok sağlıklılar diyince dünyalar benim oldu ☺️ Sen de stres yapma. Gayet sağlıklılardır endişe etme canım ☺️

Bende ikiz hamileyim ense kalınlığı iyi demişti doktor şimdi 26+2 olduk elhamdülillah 🤲🏻🥰🐣🐣

Elif1613 Perinatolog baktı, benimkilerin yuksek cikti. Biri 3 mm digeri 3,2 mm. İkili test yapıldi 1380de 1 ihtimal cikti yani çok düşük. Amniyosentez veya fetal dna önerdiler yaptirmadim. Sonuc beklemek beni mahvediyor 🤦‍♀️

Elif1613 tabiki de canım çok haklısın. İçini ferah tut, dua et bol bol. Bişeycik çıkmaz Allah ın izniyle☺️