Kezoo Kızlar yardımcı olurmusunuz bir akrabam hamileliğin boyunca her gün maden suyu iç dedi hem kemiklerine hemde bebeğin suyu için iyi dedi ama emin olamadım doktora gitmediğim için soramadım daha bir zararı var mı bilgisi olan yazabilir mi lütfen 🙏
Sinemin Kezoo canım hiçbir zararı yok bana bebeği eritir diye ilk aylarımda içirmediler doktoruma sordum özellikle günde 2 taneyi aşmamak şartıyla hergün birer tane içebilirsin dedi magnezyum falan yönünden faydalıymış 😌 2 taneyi geçmemesi de tansiyonu düşürür diyeymiş canım öyle demişti doktorum
Deletedmom253 Kezoo ben limon sıkıp içiyorum 3.ayım şuan, öncesinde de oldukça evde içerdim hiç zararı olacağı aklıma bile gelmedi bişeyde olmadı inşallah yoktur
Butterfly1720 Kezoo ilk bebegimdede şimdikindede hergun bir sade soda içiyorum ben sarıkız içiyorum neden doktora gitmiyorsun canim
snmammad-2202 Sinemin Doktoruna sormanı tavsiye ederim benim doktorum içme dedi maden suyu içersen bile asidi gitsin öyle iç dedi bu kişiden kişiye değişebilir sende doktoruna danışmadan birşey yapma derim canım
Ayse0707 Kezoo beypazari 👍 en guzeli bence bende hamileligimin basindan beri gunde 1 tane iciyorum 27.haftamdayim kramp sikayetim yok belkide ondandir
es_es Kezoo sert maden sularını önermedi bana doktorum. Akminanın litrelik maden sularından alıyorum. Normal maden suyu içeceksem de hafif sulandırıp da içiyorum.
Vijdan Butterfly1720 ohh yarasın bebise bu arada sarıkız manisa alasehirin siz manisalimisiniz başkaları pek bilmez sarıkızı
Kezoo Butterfly1720 bir buçuk aydır gitmedim doktorum şehir dışındaymış başka bir doktorada gitmek istemedim canım ❤️
AliSilan Benimde doktorum sade sodayı önerdi gunde iki kere. Kramp ve ağrılarıma çok iyi geliyor kalsıyum magnezyum herşey var içinde araştırdım kızılay çok iyi bende Kızılay içiyorum.
Tomriskatun AliSilan kızılay uzun yıllar tükettim sonra nitrit olduğunu öğrendim. Nitrit var mı diye kontrol edin isterseniz üzerinde yazar.
Nimesay1 Kezoo Sade iç ama meyveliler pek faydalı değil zararlı hatta.Ben sade icemezdim şimdi içine limon sıkarak içiyorum günde 1 tane
_mucizem_ Kezoo tabii ki iç canım ben başından beri içiyorum çok çok faydalı hem sana hem bebişe. İçerisinde onlarca mineral var. Hem hazımsızlık şikayetlerini de engelliyor ☺️ Ben bazen 2 tane içiyorum 🤭
Sinemin Badembebe evet ya sorma 😂😂😂 kaynanam içirmedi ilk iki ay sonunda dayanamadım eşimi özellikle özele götürdüm ki kendisi de duysun diye kendi anneme gidince içiyordum anca 😂
Kedidili Sodyum oranı az olanı için hanımlar tansiyonunuzu fırlatıp ödem yapmasın en düşük sodyum akmina da var bulursanız inişdibi de güzel damlanınkide fena değil
Tomriskatun İçerisinde nitrit olmayan maden suyu tercih edebilirsiniz. Beypazarında nitrit yok ve silikat var.