Emos2424 XyveAnnesi bunu bende deniyim bi hergub yarim saat yuruyorum ama bide biraz daha fazla yuruyeyim kuvetle suyu da iki günde 1 doldurup 1 saat bekliyorum ama tik yok 🤗 39+1 gunluk olduk 😁
Sonay Ceku bende kasılma sancı var ayağıma vuruyor ağrısı geçen hafta doktordaydım gün verdi sezaryen için cuma gününü bekliyorum inş erkenden gelmez 😏
SerapUGR DilekBatman bende 39+5 aynı durumdayız ama pazartesi yatış vercem dedi doktor suni sancıyla ben kabul etmicem 3-4 gün daha isticem bakalım keske bugün yarın gelse sancılarımız 😞
BurcuYavuzSeymen 39+6 bugün adet olucakmış gibi sancı var eğer gelmezse pazartesi suni sancıyla başlatıcaklar doğumu
Nursem Sürekli baskı yapıyor kanalda ama sadece adet sancısı gibi sancı var. Açılma falanda yok. 39 haftada 3500dü. Salı gününe kadar gelmezse normal doğum zor dedi doktorum 😔
Ikizlerannesi Ceku 39+2 olduk kasılma dışında bişeyim yok artık arayanlara alo demiyorum daha doğurmadım diyorum 😂🤣
Ceku Ikizlerannesi aynen canım hiç deme o kasılmaları karnım yırtılacakmış gibi oluyor nefesim çıkmıyor
SerapUGR Ikizlerannesi bende dua ediyorum sürekli gercekten çok zormuş son gün hiç bişey olmuyor stres yaptım oda etkiliyomudur acaba 😞😩
BurcuYavuzSeymen MUsa-ESraDursun evet canım kahvaltını yapıp gel halsiz Düşme suni sancı vericez pazartesi dedi hadi inşallah bi avazda kurtuluruz
feyza123 Ceku bende 41 e kadar gelmesini istemiyorum istediğim bi tarih var oda tam 40+1e geliyor benmki de sezeryan olduğu için bekletme taraftarı değil doktor beklemeyebikir diyor 😊😊🙈
BurcuYavuzSeymen Ceku inşallah öyle olur kendi sancımla gitsem en son parmak ucu kadar açılmam vardı 2 hafta önce şimdi arttı mı bilmiyorum zor olmaz inşallah