berfunya RukiyeOzdmr 2 defa kızım ağlıyo uyanıyorum,tuvalet için uyanıyorum,acıkıp uyanıyorum,sıcaktan uyanıyorum..3 yıldır böyleyiz bi 5 yıl daha uykuya hasret olarak gidecek anlaşılan.
HafsaRumeysa RukiyeOzdmr ilk zamanlar benm surekli uykum geliyodu ama simdi son zamanlar simdide uyku yok geceleri yatamiyorum gunduz yatayim diyorum yatamiyorum sarhos gibiyim 😁
Ebraresma RukiyeOzdmr merhabacanım bende Adıyaman’dayım 27 haftalık hamileyim hangi hastaneye gidiyorsun doğum ücretleri hakkında bilgin var mı
RukiyeOzdmr Ebraresma Adıyaman merkez . Gözde hastanesi Filiz hanım. 3000 TL doğum mesai dısı olursa da artı 450 TL . Sen kime gidiyorsun
Ebraresma RukiyeOzdmr bende merkezdeyim canım eşim burada polis memuru şark görevini yapıyor. Bende park Hospitala gidiyorum Mehmet Gül’e ama münihe hocayı da çok övüyorlar oda doğumu park Hospitalda yapıyor ücreti 3500 tl dedi
RukiyeOzdmr Ebraresma eveeeet benim esimde polis biz de şark görevindeyiz🥰❤️❤️ altınsehirde oturuyorum ben kesn sende burdasındır 😅 Mehmet gülü duydum arkdasım doğum yaptı ama tercih etmedim. Münihe hanımın eski hastasıyım yeni poliklinik açtı .muayene ücreti 200 TL o yüzden ona gitmiyorum. Filiz hanıma gidiyorum ef sa ne .
Kadze RukiyeOzdmr bende geceleri otururduk iki üçe kadar eşim erkendne uyurdu çocukta sabah sekizde kalkaardi gu n böylece başlardı az uykuyla. Şimdi eşim izinde evde ne çocuk uyuyor ne eşim uyuyor yer değiştirdik ben erknedne yatıyorum sabahta öyle zor uyanıyorum ki öğlene kadar yatıyorum çok uzun zamandır böyle uyumuyordum doyamıyorum uykuya 7+6 görünüyor ama doktor hesabına göre 5bcuuk 6haftadayim
Ebraresma RukiyeOzdmr evet canım biz de Altınşehir de oturuyoruz yeşilpark deluxe evlerinde filiz hanım’a da çok iyi diyorlar hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişleri 😘😍
RukiyeOzdmr Ebraresma bende Karahan life city sitesinde 😅 çok yakınızz. Filiz hanımı da tavsiye ediyorum . İnslalah canım ❤️
Ebraresma RukiyeOzdmr evet canım baya yakınız yürüyeşe çıkarsan beraber çıkarız bu arada çay kahve içmeye beklerim
Happymother3 RukiyeOzdmr ılk zamanlar olur o canım hormonlar degısıyor bende de olmustu smdıde surekkı uyumak gelıyor bana 😂
ZeyHus33 RukiyeOzdmr hic sorma 27 haftalıgım ve erken uyanıyorum ztn dogru düzgün uyuyamıyorum 1 bucuk yasında kızım var ona geceleri süt vermek İcin kalkıyorum geri yatıyorum ama bide bana sor sabah hortluyorm nedense gece uyanıp uymak istemedim zmn bile oldu. S