Yeni13 Yildizzb04 olabilir ben 5 haftalık hamileyim hala bi belirtim yok sadece kasıklarım ağrıyor dua et olur inşallah canım
Yildizzb04 Yildizzb04 RukiyeOzdmr abla Çarşamba günü alicak eşim bakalım ne. Olcak inşallah hamileyimdir
RukiyeOzdmr Yildizzb04 benim de belirtim yoktu. Test yapmalısın hemen/ ona göre folik asite flan başlamalısın kendine dikkat etmelisin . Ben Mayıs 17 de adet olmustum Haziran. 16 da test yaptım evde pozitif çıktı/ yap sende bence
Yildizzb04 RukiyeOzdmr Abla eşimi bekliyorum bana uzulceksin diyo ayın 1 indme kadar izin vermiyo 3 temmuz doğum günum inşallah rabbim in en güzel hediyesi olur bana
RukiyeOzdmr Yildizzb04 ya sen al test. Esini bekleme canım git al bi tane yoksa da söyleme o yine alsın 3 temmuzda. Çok bekleme önemli bir durum bu
RukiyeOzdmr Yildizzb04 eşine söyle bence alsın hamile olduğunu bilmen ve ona göre hayatına yön vermen gerekiyor. Gününde oldukça geçmiş. Esinin doğum günü olsa sürpriz yapmanı anlarım canım ama senin doğum günün bu 😬
Yildizzb04 RukiyeOzdmr abla inşallah hamileyimdir Çarşamba günü belli olcak sözüm söz pozitif se sana haber vericem burdan dualarini eksik etme ablam
Dytbsr RukiyeOzdmr hiç bilmiyorum 🙈 uyumaya devam🤣 sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride böyle heycanla paylaşmayı diliyorum 🥰🌸
Mahbuss RukiyeOzdmr ben 10 veya 11 Ama önceden gece 2 3 te uyudugumu biliyorum o yüzden erken geliyor bana 😀
Ozdmrkbraa RukiyeOzdmr işte onu bizde bilmiyoruz 🤭 son adet tarihim 9 Ocak 29 nisanda artık adet olamıyorum diye gittim doktora 5 Haftalık hamileydim keseyi gördük 2 hafta sonra da bebekle kalp atışını gördük 🤭 doktor böyle olmasının olağan olduğunu söyledi
gokhansevval RukiyeOzdmr yalnız değilsin sabah erkenden uyanıyorum midem bulanıyor çünkü ilacımı içip midemin bulantısını geçirip en fazla 1 saat daha uyuyabiliyorum 😔😭
YenidenAnneOlmak RukiyeOzdmr ben de akşam 11 gibi uykum geliyor ama sabah 7-8 ayaktayım😅 hatta bu işte bi terslik var diyordum. Hamile dediğin uyur bol bol,niye uyanıyorum ki diye düşünüyordum🤣
merii10 RukiyeOzdmr bnde bugn 5+6 yım gebeliğimi öğrendigim günden beri 7-8 de kalkıyorm herkes sürekli uyuyorm diyo bizde ters etki yaptı herlde😀