Hlyyldz Sevdiss_17 amin canim amin tek istegim iylesip gelmesi eskisi gbi sesi hic susmasin melek yuzlumun 🙏
Mihre Hlyyldz O günden beri aklımdasınız,postunuzuda bulamadım sabah görünce endişe ile açtım yine.Dua’larım yavrunuzla,Rabbim size güç,kuvvet,oğlunuza da şafi ismi ile şifa versin inşallah🤲🏻Bizi habersiz bırakmayın
Hlyyldz Sevdiss_17 suan botoxs uygulayacaklarmis kasilmalar icin snrasinda pompa icin sureci bekliyor olucaz yine
Hamileanne Gönlünü ferah tut bu bir imtihan hepşükret dua et rabbim derdi verin rabbim dermanıda verir elbet rabbim şifa versin inşallah
nil_sugra Hlyyldz anlıyorum canım. Burdan konuşmak kolay bende yaşadım bunları. Sevk işi öyle o kolay olmuyor. Elbet Allah bir yol açacaktır size. Herşey onun iradesine bağlı. Ama sen güçlü ol lütfen. Bunu evlatların için yapmalısın. Dualarım sizinle canım ❤️❤️
Sevdiss_17 Hlyyldz rabbim evladini her turlu seyden korusun bunlari yapinca kasilmalari bitip sakinlesebilecekmi kusura bakma soruyorum ama gercekten aklim sizde
Hlyyldz Sevdiss_17 bilmiyorumki me yaptiklarini bnde anlamiyorum surekli bisey degisiyolar esim pazartesi bilgi alicak doktora sorucak yine bisey demzlrse bu kez saglik bakanligina sikayet etcez artik daraldim surekli saklamalrndan biseyleri ne yapiyolarsa acikca demiyolarki gorememek ayri iskence ne halde bilmyrm esim anlatsada anlik orda gecesi nasil geciyor ne yasiyor orda deliriyorum dusundukce rabbim sifasini versin cok zor seyler kimseye yasatmasin dunya bombos onsuz hic biseyin anlami yok yasamin bile ama rabbim sabrini veriyor 😞
Sevdiss_17 Hlyyldz bence buzamana kadar iyi sabretmissiniz hastaneyi baslarina yikin biz haver istiyoruz diye arayin durmadan bilgilendirsinler boyle seymi olur
Hlyyldz Urazakininannesi suan deneme dozu icin bekliyoruz baklofen pompasinin ama araya bayramda giriyor sonrayada kalicak gibi canim vardir bundada bi hayir diyip bekliyoruz yine doktorla konustuk bugun bende surekli ariyorum kasilma gecmeden durumla alakali net bisey diyemiyoruz cunku beyindeki hasar oranini suan bilmiyoruz surece ve onun direncine bagli dediler
yabansena Hlyyldz Allah yardımcınız olsun. 1 ay geçmiş bu postu açalı. Allah sabır versin sizede. Düzeldi yazısı bulmak için tüm yorumları okudum nerdeyse. Allah kuzunuza güç kuvvet versin. Bian önce atlatır inşallah. Doğum yaptınız mı peki?
Urazakininannesi Hlyyldz Rabbim evladınızı size bağışlasın sağlığıyla sıhhatiyle inşallah canım 🤲🏻 Dualarım sizinle inşallah sağlıkla çıktık biz, kucağımda iyi diye en kısa sürede haber vermeyi nasip eder Allahım 💐
Gzmmstf Hlyyldz Rabbim Şafi ismi ile şifa versin canım benim abimin oğlu 1 yaşında kapak yutmuş abim de elini boğazına sokmuş çıkarmış çoçuğun boğazını yırtmış kan gelmiş agzından hastanede yattı o da ama çok şükür beyinde filan Bi hasar kalmadı ama o olaydan sonra havale geçirmişti şuan ilaç tedavisi görüyor ama normal yani bi sorunu engeli kalmadı şükür inşallah sizin oğlunuzda sağ salim çıkar 🤲
Hlyyldz Gzmmstf canim bizimkini ben evde cikaramadim agzini kapamisti ve oksijensiz kaldigindan kalbi durmus sonrasinda beyinde her iki tarafta noktalar seklinde acikmalar olmus ne anlama geliyor blmyrm ama motor bolumunu etkiliyor demis doktor kasilma sebebide bu yuzden sanirim suan uyuyor kasilmasin diye sakinlestirici veriyolarmis bayram sonrasi pompa takilcak ama kac gune olur nasil olur blmyrm sadece sabir ve zaman baska bisey yapamiyoruz cok ozledim ama goremiyorumda rabbim bagislasin eskisi gibi gelsin yavrum kurban olurum onun hersyine yeterki gelsin evine