Yesim1995 Hlyyldz rabbim 2 evladına da sağlık versin yüreğim sızladı Allahım sizi korusun size bol sabır versin tüm dualarınızı kabul etsin inşallah Allahım Cuma gecesi hürmetine tüm çocukları koru 🤲🤲🤲
Suleyigit Hlyyldz yarın doğuma giricem kuzum aklimda olucaksiniz inşallah dua edicem o sancılari çekerken Rabbim sagsaglim çıkmanizi nasip etsin o hastaneden 🙏
Hlyyldz Suleyigit insallah canim cok sevinirim dualar sayesinde insallah iyilesicek inaniyorum rabbim buyuktur
yorumcuanneniz Hlyyldz yaaa çok geçmiş olsun Allah şifa versin insallah öyle durumlarda diyaframa bastırın ve hafifce sırtına vurun panik yapmayın çok üzüldüm ya haber vermeyi unutmayın of of 😥😥
Hlyyldz Kuzeymasal iyi olmaya calisiyorum olmasakta hala bekliyoruz pompa icin onay bekleniyor ksilmasi gecince gorucez nasil oldugunu ama ondan dolayi net anlasilmiyor bisey
Kuzeymasal Hlyyldz ahh kuzum ahhh şuan ezan okunuyor Rabbim güzel haberler versin inşallah. Bebiş nasıl kaç haftalık oldu
SilaTR Hlyyldz benim yiğenim 3 yaşında araba tekeri yutmustu 20 gün kadar yoğun bakımda kaldı o da sonrasında iyileşti çok şükür şuan 14 yaşında hicbir sağlık sorunu yok inşallah sizinkinde öyle sonuçlanır çok geçmiş olsun rabbim tez şifasını verir inşallah 🙏🙏
Hlyyldz Kuzeymasal amin canim insallah o haberleride veririm tek umudum o 37 haftalik suan hafif agrilarla geciyor ama iyi suan sanirim
SilaTR Hlyyldz üstünden çok zaman geçtiği için tam hatırlayamıyorum o sıralar var mıydı sonradan mi düzeldi ama şuan da hicbir saglik sorunu yok canım insallah düzelir rabbim tez vakitte şifasını verir inşallah
nil_sugra Hlyyldz beyindeki hasar ne boyutta bilemiyorum ama beyin denilen şey büyük bir mucize. Benim oğlumda uzun süre yoğun bakımda kaldı defalarca sepsise girdi ve doktorumuz hem zihinsel hem fiziksel ağır engelli olur dedi. Ancak beyin yapısında da bahsetti. Gelişme çağındaki bebek ve çocuklar beynin hasarlı kısmının yaptığı işlemi hasarsız kısımda yükleyebilir demişti doktor. Oğlumun en ağır şekilde spastik olacağını söylemişlerdi ancak öyle olmadı. Hamilesin ama ne yazık ki bu iş sende bitiyor. Çocuğunun yanından ayrılma bence..! Çünkü onları iyileştiren tek şey var annenin ilgisi..! Hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama bu konuda iyi olan hastaneleri araştır ve sevkini oraya aldır mutlaka. Herkes özel hastane iyi der ama asla..! Özeller grip gibi hastalıklarda yetkin sadece. Rabbim yavruna Şafi ismiyle muamele etsin inşallah. Bir de zemzem suyu sür çocuğun ağzına kafasına.
Kuzeymasal Hlyyldz şuan namaza kalktım. Rabbim korktuğuna uğratmasın, eymen hemen ayaklansın, evine gelsin.. nolur Yaraabimmmm diye dua ediyorum. Ol de Allahımmmmm
Sevdiss_17 Hlyyldz kuzum en son biraktigimda hasar yok demistin cok sevinmistim simdi okurken uzulrek okusamda yavrunu gormesem bile gercekten guclu olup iyilesecgine inaniyorum . 3 yasinda kizim var benimde ona bakgikca eymene dua ediyorum bizede yaz haberleri allah yavrularini sana bagislasin
Reysare Hlyyldz rabbim acil şifalar versin inşallah hamilelerin duaları kabul olur bol bol dua et evladına
Livanur_65 Hlyyldz allah yardımcın olsun inşallah Rabbim şafi isminin hürmetine inşallah saglina kavuşursun
Hlyyldz nil_sugra dogum riskimden dolayi sadece iki kez goturdu esim ondada kendimi kasmaktan cok kotu oldum bi daha goturmedi cunki sinir krizi gecirdim iki kez bende cok gormek istyrm cok ozluyorum onu ama digeride cocugum onada bisey olursa vebaline grmek kotu elim kolum bagli bekliyorum babasi her gun gidiyor zaten bide sevk bizim elimizde degil malesef nerelere kadar aradik ama yr yok cnku cocuk norolojisi cok azmis vardir bundada bi hayir rabbim in mucizesi bu doktorlar sebep sadece
Hlyyldz Sevdiss_17 amin canim amin tek istegim iylesip gelmesi eskisi gbi sesi hic susmasin melek yuzlumun 🙏
Mihre Hlyyldz O günden beri aklımdasınız,postunuzuda bulamadım sabah görünce endişe ile açtım yine.Dua’larım yavrunuzla,Rabbim size güç,kuvvet,oğlunuza da şafi ismi ile şifa versin inşallah🤲🏻Bizi habersiz bırakmayın
nil_sugra Hlyyldz anlıyorum canım. Burdan konuşmak kolay bende yaşadım bunları. Sevk işi öyle o kolay olmuyor. Elbet Allah bir yol açacaktır size. Herşey onun iradesine bağlı. Ama sen güçlü ol lütfen. Bunu evlatların için yapmalısın. Dualarım sizinle canım ❤️❤️