Ftrhn Dlrege benim bebişin karın çevresi bir hafta geriden geliyor onun takibi için sıklaştırdı Doktorum takibi bide nst bağlanıyorum ama çok şükür alıyoruz yavaş yavaş kilo 😊
Busraklc01 Ezgiozkan hemen doktora söyle başlamak üzere diye ağrısı dayanılmaz bir anda çıktı anlamadım ben yürürken yanmaya başladı
Ezgiozkan Busraklc01 doktora söylemiştim son kontrolde pek umursamadı. İlaç falan da vermedi. Kuru incir kuru kayısı ye falan dedi ama kabızlık problemim olup da ortaya çıkmadı bu hemoroid. Gayet rahat tuvalete çıkabiliyorum ama oldu nedense
Busraklc01 Ezgiozkan bana da öyle oldu baskı yapıyor Bebek büyüdükçe bende kabız değildim dün kremi sürdüm rahatladım baya
Sumeyye17 Bende bugun 34+0 kizlar iki gündür ayakta kalınca aşırı bir bel ağrım oluyor bir haftadır bu bel ağrısı var insallahsikinti yoktur birde benk baya aşağı indi sanırım vajinamda hareket ediyor sanki😊
Dlrege Sumeyye17 a benimde bikaç gündür adet sancısı gibi belimde agrı oluyo ve cok nadir geçiyor diyorm acaba dogum mu yaklasıyor😊