Son 12 gün gösteriyor…Hala doğmadı ama ben vucudumdaki değişimleri sıralayayım belki benzer şeyler yaşarsınız.
3 gün önce nişanım geldi sümüksü kahve rengi hafif kanlı ama az yoğun değil. Dün ve Cumartesi ayaklarım olagan dışı şişti ilk defa davul gibi …. şu anda da hala şiş…. bebişim hareket halinde ancak rahimde baskı yok sadece yürürken karnımın yanlarında ağrı oluyor o yüzden çok yavaş hareket ediyorum… şu anda hafif sancılarım var , regl olduğunuzda başlarken hangi tam kanama olmaz ya yumurta çatlamaya çalışır , onun gibi bir ağrı …. suyum hala gelmedi …. nette okuduğum kadarı ile nişandan sonra doğumun gerçekleşmesi 24 yada haftayı bulabiliyormuş bende malum 3 gün geçti ve bekliyorum hala … bu arada nişandan bir gün önce yalancı kasılmam oldu tüm gece 3 er dak arayla 25-30 saniye sürdü… sabah geçti zaten sonrasında nişanı gördüm … herkeste farklı olabiliyor … eli kulağında biri olarak bende güncel durum bu …. hepimize kolaylık versin Allah , bir anda kolay bir şekilde evlatlarımıza kavuşalım 🙏🙏🙏🌺🌺🌺🌈