emine86 Ilk hamileligimde surekli tekrarladı şiddetli olduğu dönem 1 hafta arayla 2 kez kullandım ve gündüz 3lt su içtim geçti şükür. Ilaç içtikten sonra sabaha kadar idrarınızı tutmanız lazım ben tutamamıştım o yüzden etkili olmadi ilk seferde sanırım
BusraTass maslan enfeksiyon olabilir canim. Benim de çok akıntım var, doktor muayene ederken hemen anladı akıntıdan enfeksiyon olduğunu. Kaşınma varsa doktora gitmelisin
Reynizz Ben 2 gün hastanede yattım ve şimdi antibiyotik kullanıyorum ihmal etmeyin nerdeyse bebeğimi alıyorlardı iltihap ona geçmesin diye
MinnakLiva Bende çok çırpınıyorum geçsin diye, fitiller kremler ilaçlar, asla geçmedi ve şuanda deli gibi ağrı çekiyorum canım yanıyor 😔😔 Napacağım artık bilmiyorum hiç geçmeyecek gibi, pes etmek üzereyim
Esracim01 MinnakLiva Canım benim de aynı sıkıntı var zaman zaman azalıyor zaman zaman artıyor. Öncelikle uyku ve bağışıklık çok etkiliyor. 2.olarak Dr enfeksiyon için ne ilaç verirse kullan bebeğe kadar giden enfeksiyon çeşitleri var aman diyeyim. 3.sü elma sirkesi ve su karışımı kullan idrarın dan sonra taharetlenirken. Bir şişeye ⅓ oranında yağ sirke kaliteli organik olsun. 4.sü elma sirkesi az miktarda valla karıştır sulandırıp iç çünkü probiyotik. İçten besliyor bu ve idrar yollarını güçlendirmiç oluyorsun. Ve en sonuncusu en önemlisi hergün en az 1 kase yoğurt ye ev yoğurdu ama. Çünkü yine probiyotik bombası resmen. Bunlar hemen şıp diye kesmiyor ama devam edersen farkını çok ciddi görüyorsun birkaç hafta sonra. Ben tembellik yapıp bunları bırakmıştım birsey olmuyor artık diye. Şimdi tekrarladı ve bu şekilde toparlayacağım tekrar inşallah.
MinnakLiva Esracim01 Kuzum çokkk teşekkür ederim bende sirke ve yoğurdu uyguluyorum ama bi süre geçip yine tekrarlıyor napacağımı şaşırdım denemediğim şey kalmadı yaban mersini kurusu içmek iltihabı döktürür diyorlar onu deneyeceğim birde
Zeynep7p Esracim01 bir şey soracağım canım benim antibiyotik yeni bitti enfeksiyon hep tekrarlıyor ev yoğurdunu her gün yemeye başladım sirkeyi nasıl yapayım
Esracim01 MinnakLiva Hekimine danışarak kullan canım. Ben bunu söylemiştim gerek yok dedi. Eğer destek verirse kullan tabi. Enfeksiyon çok büyük bir illet yaa Allah hepimizi kurtarsın bu sıkıntıdan. Ben bugün sirkeli ballı su içimi de yaptım inşallah karşılığını görürüz tez zamanda 🍀
Esracim01 Zeynep7p Canım dr un bana tarifi şöyleydi. 1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı kadar koy istersen de 1 çay kaşığı bal koy mümkünse sabah aç karna tüket. Bu şekilde içmem daha kolay oluyor çok sirke sever biri değilim çünkü. Tuvalet için sirke kullanımı için de temiz bir sprey şişesine 1 ölçü sirke 3 ölçü su olacak şekilde hazırla yani 1e 3oranında şişene göre, iftarını yaptıktan sonra iyice sil tuvalet kağıdına ve sonra o bölgeni iyice fıs fısla yıkar gibi dedi. Şu an bunu uyguluyorum. Sprey şişen yoksa küçük boy su şişesi de iş görür. Onu da avucuna alıp taharetleniyorsun önden arkaya doğru. Yazması uzun ama yapması çoook basit 🥰
maslan BusraTass pazartesi kontrolde bakti doktor ufak bir mantak enfeksiyonu dedi, tek kullanimlik fitil verdi. İnsallah ise yarar🙏🏼