Selin17 Mnp beşik, dolap, puset, anadizi , 2 hastane çıkışı , kendime lohusa geceliği, taç terlik, kapı süsü , aldım 🥰 1 ay sonrada bebek arabası kıyafet falan bakmaya başlıcam ve diğer ihtiyaçları 🙏🏽
Fulyag Mnp 2. Kızıma hamileyim bu yüzden miniğimin birçok şeyi hazır 😄 Sadece hastane çıkışı ana kucağı ve bebek bezini aldık sanırım başka ihtiyacımız olmaz 😁
zeyzey95 Mnp kıyafet alışverişi bitti pusetini aldım bebek arabası seneye yaza almayı düşünüyorum 6 aylık falan olunca kışın zaten kullanmam. Alt açma örtüsü kulak çubuğu şampuanı temizleme pamuğu bebek yağı emzik aldım biberon almıycam şimdi lazım olursa doğumdan sonra alırım odasını sipariş verdim gelmedi daha. Bi halı perde bez ıslak mendil ateş ölçer burun aspiratörü gibi şeyler kaldı yani
bebegim_28 Mnp ben inşallah Kasım annesiyim 20 haftalık olduk sadece kıyafet alışverişi yaptık hastane çıkışı 10 lu 5 li aldık biberon anne bebek çantası aldık 😊 yatağı annem alıcak bebek arabasını doğumdan sonra alıcaz ev aldık bu dönem alamıcaz😐🥴
1188616 Bennn😍🙏🏻 Prima bezi indirime girmiş A101 de onu aldım bebek arabası ve beşiğini aldık erken ama ilk heves heyecan 👼🏻 Başkanda bişey almadık daha
Mnp Fulyag hayırlı olsun 🤩 Benim ilk gebelik bir kaç parça kıyafet aldım daha sağlıcakla gelsin minikler
Mnp zeyzey95 sağlıcakla gelsinler inşallah 🌺 sizinde bitmiş sayılır hazırlıklar ben sadece kıyafetlerini aldım . Bebek arabası ve beşik daha düşünüyorum hangisini alacağım a karar veremedim
Fulyag Mnp Amin inşallah😊 insan heves ediyor özellikle ilk hamilelikte ben ilk kızımda cinsiyeti belli olmadan zıbın takımı almıştım sonra denk geldikçe istediğim şeyler hep aldım tecrübeli anne olarak tavsiyem çok geç kalmadan temel ihtiyaçların alınması özellikle 30-32 hafta arasında da doğum çantası hazır oldu mu insanın kafası çok rahat ediyor 😊
Selin17 Mnp park beşik aldım canım 🥰 bir kaç tane tulum almış kayınvalidem bide 🥰 [url=https://hizliresim.com/9FOD7G][img]https://i.hizliresim.com/9FOD7G.png[/img][/url]
Yagmurahmet16 Mnp daha bebeklerime hicbirsey almadim ne alacagimi da bilmiyorum neler aldiniz liste atarmisiniz bacilar ikizler aklim o kadar karisik ki nerden basliyayim bilmiyorum
Mnp Yagmurahmet16 Ben sadece hastane çıkışı, biberon, emzik , yelek, takımlar, ateş ölçer… Yavaş yavaş alıyorum bende bebek ve beşik e karar veremedim 🤨
SEVGiHASAN Yagmurahmet16 ben ufaktan alayım dedim canım malum ikiz olunca herşeyden ayrı ayrı almak zorundayım bir de cinsiyetler farklıolunca daha masraflı ,geç kalmak istemiyorum şurda 2 ay rahatsın dedi doktorum anca alınıyor al al da bitmiyor sanki😘hastane çıkışı aldım 1 er adet 10 lu set 5 Li set aldım 1 er adet havlularını aldım mendil ve bebek bakım örtüsü çıt çıtlı badi şampuan ve kremlerini deterjan ve yumuşatıcı biberon seti aldım yeni doğan kendime lohusa pedi ve depend gögüs pedi ve kremi ve daha liste o kadar kabarık ki🙈🙈🙈
Mnp Melek0109 yavaş yavaş alırsın bende erken diye düşünmüştüm😊 ama bir çok arkadaşımız tamamlamış sayılır
Yagmurahmet16 Mnp Melek0109 Acele etme canim daha 4 ayimiz var insallah begene beğene sece seçe alırız