Ssoo2019 Deletedmom281 önümüzdeki ay adetten sonrasını dediğini deneyecem canım🥰Belli olmaz belkide senin dediklerin vesile olur işe yarar ve hamile kalırım 🍀🌺🤗
Ssoo2019 Deletedmom281 vala burdaki paylaşımları görünce gerçekten umudum artıyo seviniyorum bi ihtimalde olsa belki kendiliğinden olur diye 😍
Asli1453 Ssoo2019 7 yıllık eviliyim 1 aşılama 2 tüp bebek denedik hiçbiride tutmadı ve tedavisiz hamile kaldım şuan 34 haftalıgım ogluşumu bekliyorum Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin
Ssoo2019 Asli1453 amin canım İnşallah 🤗Buarada Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Gulay_agayeva Ssoo2019 insallah canim Allah herkese o mutlulugu paylasmagi. nasip etsin Allah sanada o mutlulugu nasip etsin
Zyntmstn @Ssoo2019 Ssoo2019 ben 27 haftalık hamileyim benimde aşılamam tutmadı. Aşılamadan sonra ki ay kendiliğinden hamile kaldım. Olabilir önemli olan gerçekten kafaya takmamakmiş
Ssoo2019 Zyntmstn Zyntmstn hayırlı olsun canım Allah gönlüne göre sağlıkla huzurla anneliğini yaşamayı nasip etsin inşallah 🤗 en kısa zamanda darısı başıma inşallah 🤲🏻🤗