Ssoo2019 Merhaba kızlar 23 Mayıs’ta aşılama yaptım ama maalesef tutmadı dr bu ay bekle ilacın etkisi devam ediyo belki hamile kalabilirsin dedi ama bu ayda lekem değdi aşılama sonrası kendiliğinden hamile kalanınız var mı lütfen yardımcı olabilir misiniz 🙏
Deletedmom281 Ssoo2019 🙋🏻♀️Ben. Aşılamadan sonraki ay Hamile 🤰 olduğumu öğrenmiştik. Tabi doktorumuz sağolsun önerilerde bulunmuştu o şekilde oldu. 🐣
OzgumG Ssoo2019 benm arkadaşımda aşılama yaptırdı tutmadı sonra yaptırmıcam biraz zamn geçsin dedi biraz kendilerni rahat bıraktılar sırf çocuk yapmak için ilişkiye girmediler o ay kendiliğinden hamile kaldı 😊
Gulay_agayeva Ssoo2019 ben kecen yil yaptirdim asilama gebede kaldim ikiz ama dusuk yapdim simdi 6 aydir hamile kalmiyor bu ay doktora gitdim catlama ignesi yapdim simdide bekliyorum 10 gun sonra test yapicam
Ssoo2019 rezhan canım ne bende ne eşimde hiçbir sorun yoktu sadece polip vardı bende onuda kaç ay önce aldırdım yine olmayınca aşılama yaptık tutmadı maalesef 😔
Ssoo2019 Deletedmom281 Hayırlı olsun canım Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah 🤗Banada dua edin lütfen çok ihtiyacım var 🙏
Ssoo2019 Deletedmom281 Buarada benim dr sadece 12.ci günü değerlendir dedi başka da bişey demedi Senin dr ne gibi öneride bulundu rica etsem paylaşabilir misin canım
Ssoo2019 OzgumG inan canım polip ameliyatından sonra bizde akışına bırakalım dedik ama 5 6 ay olmayınca öyle aşılamaya karar verdik tabi oda tutmadı bi umut bekliyoruz belki sonrasında olur diye
nurcanakren Ben iki kere tüp bebek denedim olmadı. Sonra kendiliğinden oldu 13 haftalık hamileyim. Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur. Stres yapmamaya çalışın.
Ssoo2019 nurcanakren canım nurcanakren Allah tamamına erdirsin sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏Banada dua et lütfen en kısa zaman hamile kalayım🤗
Ssoo2019 Gulay_agayeva canım benim inşallah hayırlı haberler alırsın🙏Müjdeli haberini paylaşman nasip olur😊
Gulay_agayeva Ssoo2019 insallah canim Allah herkese o mutlulugu paylasmagi. nasip etsin Allah sanada o mutlulugu nasip etsin
Deletedmom281 Ssoo2019 ✅Bu konularda doktor çok önemli.Doktorunuzu değiştirin bence. Bize doktorum regl biter bitmez birliktelik ve ondan sonra 10-12-14-16-18-20-24 günlerde özellikle sabah olmasına dikkat edecek şekilde. Beraberlik olduktan sonra 1-2 saat kalkma uzan. Birde -2-3 saat sonra tekrar beraberlik olsun özellikle reglin bittiğinde 10-12-14-16-18 günlerde olsun bu. Duş alırken de sıcak duş yapma ılık olsun. 🎉hadi bakalım bir dahaki ay minik civciv haberini bekliyorum 🤲🏻🐣
minikmucizem1_ Ssoo2019 bende aşılamam tutmadı adet oldum sonrasına bi defa daha adet gördüm diğer ay hamile olduğumu öğrendim kendiliğinden oldu çok şükür rabbim sanada nasip etsin ins🤲
Ssoo2019 minikmucizem1_ amin canım Allah razı olsun senin de evladını Rabbim sana bağışlasın inşallah 🙏 İnşallah bende mucizemi yaşarım en kısa zaman da inşallah 🍀🙏
Ssoo2019 Deletedmom281 kesinlikle haklısın canım gerçekten dr seçimi çok önemli benim dr aşılama ve tüp bebekte başarılı olduğu için ona gidiyorum ama yoğunluktan dolayı çok ilgisiz soruma bile doğru düzgün cvp alamıyorum eşim o dr ısrarcıydı aşılamamız tutmayınca kısa bi aradan sonra eğer ki kendiliğinden olmasa başka dr gidecem umarım gerek kalmaz hamilelik haberimi sizlere veririm bi an önce🙏
Ssoo2019 Deletedmom281 önümüzdeki ay adetten sonrasını dediğini deneyecem canım🥰Belli olmaz belkide senin dediklerin vesile olur işe yarar ve hamile kalırım 🍀🌺🤗