Aydanaydn Alminalperen alper tanrıverdiye gitme de nereye gidersen git canım inanılmaz egolu bir adam paranla rezil oluyorsun ücretide 500 lira
Heyda Alminalperen hasan akalına gidebilirsin canım. Benim doktorum kendisi , ücretide 300 olmalıydı yanlıs hatırlamıyorsam. Sekreterini arayıp öğrenebilirsin
Alminalperen Heyda ayrıca muayene ücreti vermem gerekiyor mu yoksa telefon ile randevu alıp 300 TL ye ayrıntılı ultrason için gidebiliyor muyuz canım
Alminalperen Alminalperen Heyda @Yasmnguull Hasan Akalın a gittim bugün gerçekten harika bir doktor çok ilgili tavsiyeniz için teşekkürler 🙏
Heyda Alminalperen bak bunu hiç bilmiyorum 🤦🏻♀️ Ama sekreter sana detaylı bilgi verecektir , bilgi alamazsan ben sorarım senin yerine
Alminalperen Heyda canım bide şey soracağım ayrıntılı ultrason için gittiğiniz zaman renkli ultrasonla da bakıyor mu?
Alminalperen Heyda aradım sordum canım ayrıyetten muayene ücreti vermem gerekmiyormuş 250 TL verip detaylı ultrason a girebiliyormuşum 😊
Heyda Alminalperen sanırım aradıgında ben yanındaydım duydum canım 🙈 memnun kalıcaksın hasan doktordan gercekten işinin ehli 👋🏻
Alminalperen Yok kuzum gün almadım daha randevu almana gerek yok ama haber ver gelmeden yoğun oluyoruz dedi 😊
Ayla-95 Alminalperen canım merhaba Hasan Akalın dediğin doktor ayrıntılı ultrason icin arıyorsun değil mi yeri nerede tam olarak ücret ne ödüyorsun gittin mi birde
Alminalperen Ayla-95 daha gitmedim canım telefonla görüştüm ücret 250 TL dedi sekreteri yerini tam bilmiyorum ama internette çıkıyor 😊
Ayla-95 Alminalperen Aradım canım muane ücreti dahil ayrıntılı ultrason icin 250 dedi bana uygun geldi kendi hastanem de 450 tl muane ücreti de 105 tl daha maliyetli