haticeeeyy Aselmomy zaten bu aralar cok teklikeli devlet hastaneleri imkaniniz varsa ozel hastaneye gidin derim. Allah kolaylik versin size
Babyy1S Aselmomy hastaneye aynı sizin gibi arkadas randevu bulamamis hastaneye gitmiş almamişlar randevusuz mhrs uygulamasını indirin ordan randevuları takip edin sistemde açılmamış oluyr siz uygulmayı indirin öyle yapın bulursanz hemen alırsnz randevu
Aylam1709 Mhrs de randevu hiç görünmüyor bile benim eşim genelde sabah 8 gibi gidip sıra alıyor 10 11 gibi de beni alıyor öyle canm genelde sabah erken hastene de randevu alabiliyorsunuz salı gittim yine aynı şekilde yaptım
Busekrkmz Aselmomy canım ben düzenli olarak gidiyorum her ay. Şey yap temmuzun sonuna doğru saat 16:00dan sonra 182yi ara ben 26 haziranda saat 16:00dan sonra aradım 8 temmuza randevu verdiler. Hep son aylarda dörtten sonra ara o zaman önümüzde ki aya randevu veriyorlar
Aselmomy Busekrkmz tşk ederim cnm bnde MHRS sen randevu talep ettim o şekilde geri dönüş yapıldı ☺️Bu arada sen Tekirdağ’da mı gidiyon hastaneye
Sanslikedi17 Aselmomy bende devlete gidiyorum mhrs şifreniz mutlaka olsun uygulamasıda ve hafta içi olduğunu tahmin ediyorum ben saat tam 16:00de yeni randevular açılıyor o saatte girerseniz denk gelirsiniz. Birde uyarıda konuyor randevu açılınca msj geliyor
Aselmomy Sanslikedi17 evet geçen bu şekilde gittim çok şkr😀inşaallah 1 ay sonra yine sistemden başvuracam