Baharbal Dilekzunn coşkun bey geçici olarak kazana gelmişti gerçekten çok iyi bilgili ilgili bi doktor
Dilekzunn @Baharbal evet gecici olarak gitmisdi pandemiden dolayi geri geldi grcekden devlet hastanesinde gordugum en muhtesem dr devlettw boyle bi doktor cok nadirdir aslinda hic karsilasmadim diyebilirim yani
Ummugul_17 Dilekzunn bende perinatilojiye gidiyorum doktora bi turlu karar veremedim her seferinde farklılar çünkü
Dilekzunn @Ummugul_17 ben dilek sahine gidiyorum ama orda degisenlerin hepsi dilek hocanin doktorlari beni dilek hoca gordu prof o zman simdi gittigim butun doktorlar ordaydi onlar sirasiyla degisiyor sadece hangi prof dr gidiyorsaniz onu degisdirmeyin degisen drlar sizi bilir benim her hafta degisiyo ama beni biliyorlar
Ummugul_17 Dilekzunn bende rastgele kime denk gelirsem giriyorum genelde asistanlar bakıyor, 29. Haftaya giriyorum artık şekillendirmek istiyorum doktoru gerçi doğumda da nöbetçi doktor kimse ona denk geliniyor sizin ne rahatsızlığınız vardı
Dilekzunn @Ummugul_17 benim 38.haftada ayak el kisaligi haftasina gore geriden geliyor dediler onun icin gidiyorum suanda insallah hayirlisiyla sagsalim saglikli sihhatli aliriz kucagimiza siz neden gidiyorsunjz
Ummugul_17 Az kalmış insallah hayırlısıyla sagsalim kucağınıza alırsınız ben ikiz gebelikten dolayı orada takip ediliyorum