mls23 Hamile kaldigimdan bu yana kullaniyorum ve suanda 28 haftaligim benim gibi uzun sure kullanan oldumu ??
addie487 mls23 ben 12. Haftadan beri kullanıyorum yeni bitti paketim daha almayacağım 39. Haftadayım.
mervealtinipek41 mls23 hamileliğimin 12.haftasindan beri kullanıyorum doktorum sonuna kadar ara vermeden kullan dedi
addie487 Doruksmomm ben sabah tok kullanıyordum mide bulantısı yapmıyordu bende. Genelde bebeğin baskıları midemi yakıyor benim mesela sağ tarafıma yattığım anda midem yanıyor. İlaçla alakalımı bilmiyorum ben 21 kilo aldım. Bebekte 3500 gram şuan. Ama bir hafta kullanmadım ilacı o hafta hiç kilo almadım bebekte az kilo aldı, ilaçla mı alakalı tam emin değilim 🤷🏻♀️
Defne_mel addie487 bende kullanmaya başladım bebeğim kilo almıyordu acaba ondan mı hızlı almaya başladı 15 gün kullandım dün doktora gittim bebek 800 gram almış şok olduk bende şiştim ama 🤷♀️
mls23 HilalG insan korkuyor cok fazla ilac icmekten ilk gebeligimde bu kadar cok vermemisti doktor bundada boyle olunca korktum bian dun yeni bir kutu daha aldirdi 😊
addie487 Defne_mel yani dediğim gibi ben 1 hafta içmedim sonra bir daha içmemeye cesaret edemedim 😁 zaten meyve çok tüketmeyen biri için vitamin takviyesi şart şu dönemde
HilalG mls23 benim ilk gebeliğim ilk haftalardan başladı doktor bana içinde her vitamin olduğu için sonra ferrum ile akril kullanıyorum bir de demir ilacı diğeri de balık yağı galiba 🤗
Mlkkkkkkk Ben gebelikten 2 ay once kullanmaya basladim elenatali doktorumun istegiyle, 5 yildir olmuyordu bu vitamin mi vesile oldu bilmiyorum ama hamile oldugumu ogrendim. 7. Haftadayim doktorum elenatala devam dedi iciyorum hala.
RuzgarsMommy Canım bende 17 haftaya kadar kullandim elenatali doktorum ya decavite gec yada elenatal e devam et dedi Decavit kullanıyorum şimdi
Edsn RuzgarsMommy ben de aynı şekilde elenatal kullandım önce sonra decavite devam ettim 3. Aydan beri decavit kullanıyorum gayet de memnunum
addie487 Doruksmomm 39+4 canım ben bi 36 37 arası mı ne içmedim onun dışında hep içtim ilaçtan. İçmeyince vicdan yapıyordum bebek kilo almıyor mu falan diye ☺️