Melike2305 11+6 da hem devlete hem özele gittim sabah gittiğim erkeğe benziyo dedi öğleden sonra gittiğim kız dedi aslında merak etmiyorum insallah sağlıklı olsunda 12+6 yız nasipse bi ay sonra giderim tekrar
Elcnerdgn Karhan ilk mesajınızı o şekilde görünce direk bu şekilde anlamamız normal olabilir. Allah sizi cocuklarınıza bahışlasın insallahh gönlünüzden gecem olur
tomurcukannesi Haftamdaym erkek benim bebeğimmmm💕💕💕💕 çok kız istiyodum ama dün erkek olduğunu öğrendim niyeyse hayal kırıklığından ziyade extra mutluyum çok garip😄
deletedmom76 tomurcukannesi ben kız hayaliyle yaşıyordum resmen saçlarının örgüsüne kadar düşünüyordum oğlum olacağını öğrenince hayal kırıklığı yaşadım durgunlaştım ta ki renkli ultrasonda beni tekmelerken gördüğüm o ana kadar dünyalar benim oldu kıpır kıpır hiç durmadı dakikalarca izledik doyamadım bakmaya 💙 kızın ya da erkeğin önemi olmadığını çok iyi gösterdi oğlum bin şükür 🙏🏻😇
Aysglgndz 14+1iz kızlar ikili tarama testimizde erkeğe benziyo dedi haftaya netlesecek ama hissediyorum erkek 😍😍😍
Zeynooo Bende gittim iki hafta önce beli değil henüz dedi ama bir çıkıntı görmüyorum dedi iki kızım var rabbim hayrlı sağlıklı neyse onu versin 😍
Naciyee Bizimde geçen hafta ikili testimiz yapıldı doktorumuz kız gibi ama hazırlık yapmayın mayıs kontrolünde kesin konuşuruz dedi bakalım hayırlısıı sağlıkla dünyaya gelsinlerde hiç önemli değil kız erkek 😊🙏🏻
ferideee Gamzestetik bende geçen hafta ikili tarama için gittiğimde %80 kıx denildi yarın sonuçları alıcaz doktor tekrar bakacaktır bakalım hayırlısı ile gelsin sağlıklı sihatli kız olmuş erkek olmuş hiç farketmez
AzizeGnaltay Deniz2961 banada 13+1 de sormadan kız dedi lakin 3 hafta sonra tekrar bakalım emin olalım dedi acaba değişir mi 🙂