gldnn Tgbkzn duru granul matik katkisiz olan tek deterjan o sanirim. muhendisoglu diye bi sayfa var orayi takip ediyorum tek tek urunleri inceleyip icerigini yaziyor bende orda hangisi uygunsa ona gore aliyorum eksikleri
Smyy06 Sude_uzum01 canım bende ondan aldım ama erimiyor kalıntı bırakıyor diyolar bikaç güne ilk kez camasırlarını yıkayacam bebeğimin sen nasıl kullanıyorsun eritiyor musun önceden
Ozdmrkbraa minikmevaninannesi kesinlikle dudak balmıma kadar naturalive kullanıyorum bebeğim doğduktan sonra da onun ürünlerinde kullanacağım marka bu mühendisinoğlu olan sayfa diş macununda bu markanınkini de tavsiye etmişti
minikmevaninannesi Tgbkzn helal marketlerde var. Birde internet üzerinden satışı var. Ebebekte olduğunu sanmıyorum
Tgbkzn Sude_uzum01 bide şey sorucam çamaşırların hepsini aynı andamı yıkıyorsun yoksa beyaz renkli ayırıyormusun bir ürün varmış sanırım hepsini bir arada yıkamak için renklerin karışmaması için beyazla renkliyi ayırsam bir makina dolmucak 😂
Sude_uzum01 Tgbkzn valla canım ben ayırıyorum ne olur ne olmaz diye 😊 yine sen bilirsin ben ayırarak yıkadım 😊
Slnbsr Tgbkzn bebek ürünlerinin çoğu boyama yapmıyo(kırmızı ve siyah hariç🤗) ama ben hep ayrı yıkıyorum
Kader13 Tgbkzn migrosdan minies aldım herşeyini onla yıkadım hafif nerdeyse hiç kokmayan bir kokusu var bebek kokuyor ama daha pislenenn bir şeyin lekesini çıkarırmı bilmiyorum 😊
DamlaNur29 Tgbkzn duru granül aldım içeriği temiz bide dalan var bebekler için sadece oda içeriği temiz olan bi ürün