Arkadaslar su aralar elektronik göğüs pompası arayisi icerisindeyim. Arastirmalarim sonucu iki marka arasinda kaldim: Lansinoh 2si 1 arada elektrikli pompa ve de Philips Avent Natural elektronik pompa. Su an babymall’de indirim var. Lansinoh 250’ye Philips de 320’ye dusuyor. Internette ikisi ile de hem iyi hem de kotu yorumlar mevcut. Sizlerden bu urunlerden satin alan ya da kullanan var mi? Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. Tesekkurler.
Göğüs Pompası: Lansinoh 2si1 Arada mi? Philips Avent mi?
didemozgen ben lansinoh aldim ama daha kullanmadım joker de de indirim var 220 tl ye geliyordu bugün gördüm
Anneadayi13 su an 239TL gorunuyor 🙄 Bu kadar para verince insan haliyle iyi olsun istiyor. Umarim memnun kalirsiniz. Tesekkur ederim.
Bnde lansinoh aldim ins memnun kalirim
didemozgen aynen canım ben yanlış hatırlıyor olabilirim fiyatı🙂 bende e bebekten yüzde 25 indirimle aldım yine 225 e gelmsiti 300 den düşüp kesinlikle bende yorumlara bakarak aldım lansinoh inşallah memnun kalırız daha farklı markalara bakma ama avent ve lansinoh disinda çünkü geçen birisi alıyordu e bebegin markasıydı hatta satici almayin dedi degisim de yok ya bu tarz ürünlerde steriliteden dolayi
didemozgen bir tanıdığım yeni doğum yaptı. Aventten çok memnun kaldığını duydum. Bende ilerde avent alıcam
Mervenazuur Zor bir karar olacak gibi. Tesekkur ederim 😌