Annebebe Vijdan bana haftaya gel dedi ama eşim çok tedirgin oldu yarın gidelim diyor senin 1 hafta gectimi
Enguzelhediym Annebebe 1 haftada olsa kilo alabilir karpuz ve kiraz şuan iyi seçenek canım. Ben bilmeden habire yedim sıcaklar başladığından beri . Çok hızlı kilo aldım. Hal öyle olunca bebek de almış 2 hafta önden gidiyormuş doktor uyardi. Klasik kaşar muz süt vs dışında karpuz ve kiraz da yiyebilirsin yani eminim ise yarayacaktır allahin izniyle
-fv- Annebebe benim 18. Haftadan beri 5 hafta geriden gelmeye başladı hiç kapatamadı farkı..33+2 de 27 haftaya uyumlu 960 gram doğdu..Şuan 3.ayının dolmasına bi hafta kaldı sapasağlam 🥰2850 gram oldu şımarığım..seninki toparlar inşallah çok geride değil annesi🤲🏼
Ftrhn Annebebe canım Benin 30.haftdan beri gerilik vardı karın çevresinde önce 10 gündü sonra iki haftaya falan çıktı.. ben o haftalar neler neler yedim hedef önce 34 ü görmek sonra 37.haftayı dedi Doktorum çok şükür öyle böyle 34 ü gördük ve İnan haftalardır alamadığı kiloyu 4 günde aldı bebeğim annem her zaman demiştir bana 34 den sonra almaya başlıyor diye. Fark bir haftaya düştü şükür. Bebek zaten alabileceği kadar alıyor biz çok etkileyemiyoruz aslında sağlıklı olsunlar da kilo çokta önemli değil. Biz doktor takibini sıkılaştırdık daha iyi oldu
Ftrhn Annebebe neler yediysem aldırtmamıştım sonra kafamı toparladım biraz rahatladım kuranı Kerim çok dinlettim bebeğime o bir hafta da maşallah o fark bir haftaya düştü (protein ağırlıklı beslen, süt, muz bol meyve ye , kaşar peyniri , pekmez
Tugbademr Şuan 37+3 um 33+6 da gittim en sonki kontrolüm 37+0 daydi gelişim geriliği dedi en son geldiğinden beri gelişimi olmamış dedi yarın kontrolümüz var perinatoloji de dua edin bize 🤰
RhNinaL Sevilayyy 34 haftada 35 haftayla uyumluydu 37 haftada çatı ve kontrol için gittim sadece 100 gr almış 35 haftayla uyumlu plasenta yaşlanması var dedi 2600 suyu nst kalp atışı normal ama kilo almıyor daha sık takip edilcek kilosunu çok takmıyorum sağlıklı olsun gelişiminde sorun olmasın kafam baya karışık 38 de sezeryan bile olabilir dedi doktorumuz bu gerekli mi bilemiyorum 🤦🏼♀️
Vijdan Annebebe amin gittim geldim hastaneye 2665 gr olmuş çok şükür kızım hala haftasına göre küçük ama kilo almış daha 2.5 haftamız var insallah gününü bekler kilo alır toparlanır dahada. Sizin hayırlı haberlerinizi de alirız insallah bol bol besleyen kilo aldıran şeyleri yemeye devam hiç iştahım yok tavuk balık et görmek istemiyorum ama kızım için yiyorum.
Prensveprensesinannesi Annebebe benim kızım 41. Haftada 2800 doğdu bence kiloya çok takılmayın sağlıklı olsun yeter doğduktan sonra çokta güzel kilo aldı kızım
Butterfly1720 Annebebe benim doktorum ultrasonun 300 gram az yada fazla yanılma payı olabiliyor dedi belki öyle birseydir sebebi moralinizi bozmayın birseyi kafaya takdıkça üstüne üstüne geliyor insanın düzenli beslenmeye devam
Torro Kızlar bildiğim kadarıyla bu haftalarda beslenme kadar dinlenme de çok önemli. Ne kadar az ayakta kalır Ve ne kadar çok dinlenirsek bebeğe kan akışı o kadar çok oluyor.