LeylaEce Beyza26 ay ne bileyim internette zor doğum olur vs yazıyor doktor da kötü bir şey yok dedi ama yine de tedirgin oldum herhalde tombul olcak 😂😂
buusss Bende dün gittim 28. Haftamda 1503 gram 40 cm’yi geçik boyu benim doktorum bile bana normal dediii bende seninkinde normal
Bus0672 LeylaEce belli olmaz meyve çok tüketiyorsan porsiyon azaltabilirsin bazen meyve felan aşırı kiloya sebebiyet verebilir
buusss LeylaEce aynen bence hiç takılma ben hiç korkmadım bu bebeğin iri doğacağı anlamından gelmezmiş daha yolumuz uzun son haftalar daha önemli
LeylaEce Bus0672 evet gordum şeker problemim yok ancak bu ara çok tükettim biraz dikkat edeceğim canim
Zehra_ayaz Bnde 28+4 iki gün önce gttgmde kontrole bebegimin kilosu 1880 gramdi dr suyu fln herşeyi iyi dedi ama üç hafta önde gidiyor şekerim de var
Asilaymomm Bus0672 canım hem gun hem kılo hem boy her sey tam olarak benle aynı 😂 sonra gttnmi acaba ben 31. Haftamda gdecegımde merk edyorm suan kac olmştr Dıe 28+3 olduk suanda
Bus0672 Asilaymomm şuan 30+3 canım 32 gitcem çalışır çalışamaz raporu için sürekli gitmek istemedim dr bi sıkıntı olmazsa 32 gel dedi bende merak ediyorum açıkça
Linababy LeylaEce Hayır uygulamadım doktorum da bişey demedi, şeker yüklemesi yaptırdı çok şükür çıkmadı
perihankrkya LeylaEce benim de son zamanlarım artık 25/30 günüm kaldı 😊 geçmek bilmiyor diye die gecirdim sirayi size veriyorum😂
tugbaayaz LeylaEce bence normal bizim 29+0 da 1450 gram 42 cm di sadece bi kaç gün önceydi 32 de gittik sadece 1 gün önde çıktı haftasını yakalıyorlar sonlara doğru