Esila300920 Kezosirac bizim de 95 gün kaldı gorunuyoooooor 🎈 hayırlısı ile kucağımiza almayı nasip etsin Allahi m 🙏
Betim Annebebekkk ağrın var mı senin de :-/ bebeğimin başı 30. Haftada aşağı dönmüş sol kasığıma baskı yapıyor yürürken canım yanıyor onun dışında hiçbir sıkıntım yok sen nasılsın
Cansummm Kezosirac ikili rakamlara düştük 99 olduk💕aramızda 4-5 gün bebek hareketlerinde düzensizlik yaşıyor musunuz? Dün kızım oldukça hareketli iken bugün oldukça sakin bu saat oldu sabah hissettim sadece 🥴
Kezosirac Cansummm 30. Haftaya kadar duzensiz hareketler normal dedi doktor 30dan sonra hareketelrini daha iyi takip etmekgerekmis
Annebebekkk Betim benimde öyle yürüyünce kafası çıkıyo gibi hissediyorum ara ara Ağrılar kramplar giriyo karnıma belime biran önce doğsun kurtulayım hamilelikten diyorum😌
Cansummm annesivebebek bizde 99 kaldık kızımla🥰 birşey sormak istiyorum size de aynı hafta da olduğumuz için bebek hareketlerinde düzensizliğiniz var mı mesela kızım dün oldukça hareketli iken bugün oldukça hareketsiz çok tedirgin oluyorum sizde de gün gün değişiyor mu?
annesivebebek Cansummm 1 hafta öncesine kadar vardı o düzensizlik canım ama yine çok değildi şimdi her gün hissettiyor kendini maşallah bir de erkek bebek benimkisi fark eder mi bilmiyorum ama sağlıkları yerinde olduğu sürece sıkıntı yapma 😘❤️🧿🦋🍒