Sydylmz sfatma fena degl sancı falan olmuyor ama gece yatakta sağa sola dönmek kalkmak falan cok zor 😟sende peki
sfatma Sydylmz benim arada sancım oluyorda hemen geciyor. Aynen dediğin gibi yatamiyorum artık doğurmak istiyorum 😅
Esrazeynepsare gulcingulcin Bizde de sonn 3 gün diyor program ama alta baskı karın sertliği dışında hiçbir belirtim yok. Çarşambaya kadar bekleyeceğiz
gulcingulcin Esrazeynepsare Benim de son 4 ve perşembeye kadar bekleyeceğim.Çarşambadan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz
sfatma Sydylmz geçen hafta çatı muayesi oldum hiç açıklık yok dedi. Kanala girdi mi diye de söylemedi benimde hiç sormak aklıma gelmedi
Sevcandumaan gulcingulcin doğumun bilgeliği diye bir kitap okuyorum şuan . Anneyi doğuma hazırlıyor . Bütün korkularım yok oldu tavsiye ederim okumanızı 🙏🏼
Sydylmz sfatma bende de açıklık yoktu kanala girmemiş girmesi için bol bol yürü dedi. 2 hafta içinde dpgum olmazsa gel suni sancı vericz dedi
Yildizsevgi gulcingulcin benimde son 11 gün diyor program ama dayanacak halim kalmadi artik biran once gelsin istiyorum ilk gebeligim ama stres oldum ben ne heyecan ne korku var sıkıldım 🤦♀️ gelmeyede niyeti yok halen benim oğlanın