Yasemin00 gulcingulcin Yapma kız güzel düşün yavruna kavusacagın anı hayal et ben öle düşünüyorum korku yok şimdilik 20 günüm kaldı benim de kuzuma kavusmaya belki 3 gebeligim ondan diycem ama ben 2 gebeligim dede hiç korku yapmadım kendime aslında çok ödlek biriyim dir🤣🤣🤣
Hasibedenizli gulcingulcin ah Ah son 6 gün diyor program 40. Haftaya giriyoruz bende çok stres ve gerginim doktorum bile dedi çok gerginsin sakin ol dedi perşembe günü ama elimde değil
Misssimsek gulcingulcin programa göre 25 ama sezeryan olacağım için daha az zamanimiz kaldı. Bende aynı duygulardayim. Sıkıntılarım biteceği icin evladim kavuşacağını.icin çok mutlu ve heyecanlıyım. Ama hayatım tamamen degisecegi için biraz endiseli gergin ve korkuyorum. Bakabilir miyim nasıl bir anne olurum çok tedirginim. 🙈😫💕
gulcingulcin Hasibedenizli Benim de son 5 günüm.Doğum belirtisi falan da yok.Nasıl doğacak onu bile bilmiyorum
Yasemin00 gulcingulcin Korkma canım bol bol rabbiyesiri oku dilinden düşürme bu duayı allah sana kolaylık verir sen merak etme dogumda bile içinden gecire bilirsen oku bu duayı gerçi.insanın o an aklına gelmezde girmedende okusan faydası olur canım
gulcingulcin Misssimsek Benim doğum şeklim henüz belli değil o konuda biraz daha endişeliyim nasıl olacak diye
Gamzedngdn gulcingulcin son 3 günüm kızımla suyum sınırdayda dün doktor salıya kadar dursun bakalım dedi bu sabah 5 e kadar ağrım yoktu. Bel ve kasık ağrım başladı ezandan sonra inşallah kendi kendine gelir 😌🎀
Misssimsek gulcingulcin benim ki tup bebek.oldugu için doktor doğum şeklini bana bıraktı. Bende hiç riske gitmek.istemedim sezeryan yapalım dedim.
Mkelebek gulcingulcin bendedee cok heyecan var yaa. Benim carsamba gunu dogumum. En cokta bebis gelince ne yapicam ben hicbiseu bilmiyorum anne nasil olunur bilmiyorum😓😓