Eliftmzkrkmz Sevilayibrhm banada doktorum öksür dedi öksürdüm soktugu aleti gösterdi su olsa buna su gelmesi lazımdı dedi
Eliftmzkrkmz Dilos1645 idrar olsa tutardım dedim burdada hep okuyorm su olsa tutumazsın diye tutamadım ztn birden bacaklarımdan aktı gitti anlamadım😂 ama idrarmış bu haftalarda olur dedi
Aybukeb Eliftmzkrkmz geçen bana da oldu idrarımı yaptım elimi yıkarken birşey aktı böyle dedim işte geliyor hemen eşimi aradım korkuyla allahtan o sakinliğini koruyabilen bir insan olduğu için biraz daha bekle bakalım devam ediyor mu hemen gelirim duruma göre dedi gelmedi başka dedim demekki tam bitirmemişim kalanı akmış ☺️
Eliftmzkrkmz Aybukeb ben yatıyodm yatakten kalkarken baktım gidiyo bişey tutamıyorm. Ama idrarmış😀 öğrenmiş oldum artıık hepsi tecrübe bakalm ne olcak 😊 1,5 hafta daha beklese yeter şuan daha erken😀
Degisken Eliftmzkrkmz bana ebe idrar kaçırmış olabilirmisin dedi ben hayır suydu dedim tamam takip edelim dedi. Sonra ebe değil ben haklı çıktım. Öyle birden de boşalmadı sızıntı şeklinde az az ama sürekli geldiğinden anladım ben.regl gibi
Eliftmzkrkmz Degisken benim az sızıntı şeklinde oldu bacaklarımdan indi iç çamaşırım ıpıslak olmuştu. Daha devam etmedi. Doktorm idrar dedi. Suyun iyi dedi
browni Eliftmzkrkmz aynı gündeyiz .hayırlı haberler inşallah 🙏benim de bitmek bilmeyen ağrılarım var ,bebek iri ,doktor 37yi gördüğünde alacak 3temmuzda ama bugün ben de gideceğim kontrole bakalım ne diyecek
Eliftmzkrkmz browni benimde bebek iriydi. Çarşmba günü çatı muaynem var uygun görürse normale beklicez görmezse szeryan günü vercek bakalım. Hayırlısı olsn hepimiz için🤲🏼
Eliftmzkrkmz Miray_38 bugün değil ama inşallah yakında bir gün😀 hepimiz Allah hepimizin yardımcısı olsun🤲🏼
Brcuuu Eliftmzkrkmz aa gerçekten mii olsun hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah bugün size heyecan yaşatmış 😇☺️
Eliftmzkrkmz Bulutalazinannesi tutmama fırsat kalmadıki aktı gitti valla 😂 aman olsun napalm beklesinde yeterki skıntı yok😂