[silindi] Mide bulantısı için bu ilacı kullanan var mı kızlar bugun başladım merak ediyorum iyi geliyor mu
Aynurr16 [silindi] çok iyi geliyor zararıda yok güvenle kullanabilirsin biz gece yatmadan iki tane içiyoruz 🌸
eymenMomy_ [silindi] ben kullandım canım gece yatmadan önceac karına iki tane alıyorsun çok iyi geliyor
[silindi] nnt28 Mide yanmasına iyi gelir mi doktorum mideni korur bulantını azaltır diye yazdı tabi başka bir ilaçta yazdı 😊
[silindi] F6- Bende içeli 10 dakika falan oldu hemen iyi gelmeye başladı çok iyi bir ilaçmış gerçekten
Gamzee2106 [silindi] bana iyi gelen tek ilac sabah ac karnina bi kere iciyodm gunumu rahatlatiyodu valla 5. Ayima kadar kullandm sonrasnda zaten bulantim olmadi
Caglakgl [silindi] 3 4 ay kadar kullandım bende epeyi ise yarıyordu ama bende birde acıkınca bulanıyordu migdem kaşınmaya görsün hemen bulantı başlıyor du öyle durumlar da ilaç pek ise yaramadı tabi tek çare bir şeyler atıştırmak olmuştu 😊
Ayse1606 [silindi] gayet iyi geliyor bende killaniyorum canım bitkisel zaten ama.uyku yapıyor o yüzden yatmadan icmen daha doğru olur
2020ARALIK Ben bu ilacı 2 gün kullandım nefes almada güçlük yaşadım o yaptı diye bıraktım içinde yan etkilerinde vardı. ama bulantımı azaltmıştı 2 günde olsa
Gulcannp [silindi] o ilaç olmasaydı bilmiyorum ne yapardım çok şükür atlattık ama ilk ayşarımı hatırlamak bile istemiyorum kokulardan tiksinme aşırı bulantılar ayyy 😔 bu ilaç toparladı beni