Tuba704 FulYasin01 seanslarınızı erteleyin eğer illaki gitmek istiyorsanız durumunuz müsaitse 2-3 ay. Hastanelere gidin 😉
Arven FulYasin01 Doğum öncesi bende gidiyordum ama hamile olduğu öğrenince bıraktım çünkü hamilelikte hormonlar tavan yaptığı için tüyler tekrar çıkmaya başladı o yüzden gebelik sürecin bitince devam edeceğim
Arven FulYasin01 O zaman şanslısın ben bu zamana kadar boşuna girmişim gibi oldu bakalım gebelikten sonra seansa girmeden dökülürmü
FulYasin01 Arven Dökülür inşallah valla ben başta korkuyordum tüylerim çoğalır başa çıkamam diye tam tersi oldu ☺
Ebbrru Hamile olduğumu öğrenince bende bırakmıştım ama genitale yaptiramicaksam diğer yerler o kadar önemli değil zaten ağda da yapamıyorum nolcak bilmiyorum 🤔
Aysenurtsr Ben hamile Olmadan once bitrmistim lazer seanslarimi. Her ihtimale karsi farkli doktorlarla goruserek onay almistim, hamile kaldigini ogrenirsen birakirsin demislerdi, guzellik merkezinde de yapmadiklarini soylemislerdi
Deri FulYasin01 canim ben kendim lazerciyim hamileyim ve uygulama dahi yapmiyorum evet zarari yok bebek kac deri altinda fakat zararida ola bilir her insan ayi degil cünkü benimdinlersen belden asagi yapma hatda hiiic yapmasan cok daha iyi az agri olunca kendini sIkmakmzorunda kalicaksin oda sakincali
FulYasin01 Deri Bebeğimden önemli değil tabi ki canım ama çıkan tüyler düşündürüyor şimdi yaklaşık 2 yıldır lazere gidiyorum ben, çıkan tüyleri ne ile almam gerekiyor şimdi çoğalmaması için ?
FulYasin01 [bilinmeyen] Benim gittiğim güzellik merkezi de doktorun rapor verse bile biz böyle bir sorumluluk alamayız Doğumdan sonra gel dediler 🤨